keskiviikkona, elokuuta 08, 2007

Mites tästä nyt sitten selvitään?

Poika täyttää kuusi. Synttärit on perjantaina ja kuulemma kakku pitää ainakin olla. Ja toive kuului: "sellainen kakku, josta superman on lentämässä pois ja viitta menee ylöspäin (näyttää kuinka viitta lentää takana). Ja sitten siinä pitää olla ainakin kuus kerrosta.." Nooh tota...eipä taida onnistua. Mitähän sitä tuollaisen toiveen jälkeen osaisi keksiä kivaa??

Tänään kävimme maalikaupassa, meillä oli haluamastamme väristä malli mukana. Piti ihan kysyä, onko koskaan aiemmin kukaan tullut sanomaan, että tälläinen väri ja näyttänyt Aku Ankkaa? Ei ole. Pojalle tulee aku ankan taivaan värinen seinän yläosa ;o)
Yritin kyllä tarjota yläosaan tapettia, mutta kommentti oli: "eeeetkai sää meinaa olla uhkarohkee??"
Maalia siis ostimme. Huoneesta taitaa tulla aika jännän näköinen ;o) Ihan omistajansa näköinen -poika on suuri Aku Ankka- fani. Jos onnistuu, laitan kuvia. Jos ei siis kuvia näy, on joko edelleenkin kesken tai sitten epäonnistunut koko yritys.

Scoopytn hihat edistyvät hurjan hitaasti kun kaikki muu elämä häiritsee neulomista. Ufojakaan en ole tehnyt yhtään eteenpäin aikoihin. Oliskohan alessa enää jäljellä aikaa, intoa ja vähän kärsivällisyyttä?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea päivänsankarille! Meillä kuopus täyttää tänään 4.