maanantaina, helmikuuta 06, 2006

Ensimmäisen lankahamsterikisa viikon saldoa

Tässäpä tätä!
Tämä pipo on neulottu raidallisesta seiska veikasta ja woolista (kahdella langalla).
Pitäisi olla tosi lämmin.
Neulos on 2 oikein, 1 nurin -> tosi simppeliä mutta silti antaa kivan rytmin.

Lankaa tähän meni yhteensä tasan
50 grammaa.






Tässä kuvassa uudelleen aiemmin esiintynyt vihreä pipo. Tässä vierellä samasta langasta keltaisena neulottu pipo. Keltaisen pipon päällä jokainen pienikin haiven, mitä vihertävää lankaa jäi jäljelle. Tämä, jos mikä on tarkkaa langan käyttöä! Kaikki päättelylangatkin on optimoitu. Keltaisessa kerässä oli muuten vähän yli 50 grammaa lankaa koska tämä painaa tasan 50 grammaa ja lankaa jäi vielä jäljelle vähän. Myöhemmin tulette näkemään ko. langan jämän jossain uudesa olomuodossa. Nämä kaksi pipoa yhteensä 100 grammaa.


Tässä huovutettu pipo, joka on koristeltu oranssilla kiekuralla ja heijastavalla langalla.

Neulottu kaksinkertaisesta kotimaisesta hahtuvasta.
Hahtuvaa meni 90 grammaa.


(en osaa asemoida ollenkaan tällä systeemillä, voi kääk!)


Aiemmassa postauksessa näkynyt punainen tavallinen pipo on neulottu samoista langoista kuin tässä yllä oleva ribbipipo. Myös tavallinen pipo painaa tasan 50 grammaa.

Viikon saldo on siis yhteensä
290 grammaa.

Lisäksi on tulossa vaaleansinisestä Silviasta tehty vauvan pipo (kokoamista vaille valmis) ja langan lopusta vauvan lapaset (ensimmäinen lapanen vasta aloitettu). Silvia on minulle ihan uusi tuttavuus. Tykkään tosi paljon!! Ihanaa neulottavaa ja tulee varmasti miellyttäviä neuleita käyttää.

Huomenna mahdollisesti voin julkistaa kuvia vaihto piposta ja lapasista (tai tumpuista, niin kuin meilläpäin sanotaan)...kassotaan, josko olisivat päässeet perille..

3 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Hei kivaa että avasit oman blogin!!! Onko sulla muuten vielä sitä heijastinnauhaa myymäti?

MysteryKnitter kirjoitti...

Ihania juttuja olet neulonut! Just keep knitting!

kuka lie kirjoitti...

Kiitoksia kovasti molemmille!

Susanna; on mulla sitä heijastavaa lankaa vielä jäljellä. Enää en tiedä myynkö siitä, minkä ajattelin säästää omaan käyttöön vai siitä osasta, mikä oli tarkoituskin myydä. ;o) Mutta siis on sitä jälkellä.