maanantaina, tammikuuta 08, 2007

Narinaa ja vollotusta

Huomioita: Tähän vuodenaikaan on tuskallisen hidasta kävellä ulkona 5 vuotiaan pojan kanssa.
"äiti kato", "hei äiti tuu kattoon", "vautsi!!!Ompa UPEE!!" "onpa tosi hieno ilotulituspakkaus!!".

Menin töihin (väliaikaisesti) ja siellä on kylmä, siis oikein todella kylmä! En muista koska olisin töissä tarvinnut pitkähihaista paitaa saati sitten villatakkia. Sekään ei riittänyt, piti tehdä kynsikkäät.
Juu, ei ole minun alaa! Ja juu, en ole kauaa siellä töissä.

Akku-projekti on taas edennyt, huomenna käydään teknisen johtajan juttusilla. Ens kesänä tulee parannuksia paikallisiin leikkikenttiin. Ai onko vähän kunnianhimoinen tavoite laittaa kaupungin leikkikentät kuntoon. Mikäli jollakulla sattuisi olemaan moisesta kokemusta, vinkkejä otetaan mielellään vastaan! Ja talkoo apu kelpaa myös!

Meillä on kaksi autoa. Meillä on kaksi rikkinäistä autoa. Great!
Ei siinä mitään, kyllä Pertti pääsee Tampereelle töihin junallakin ja minä tuohon lähelle töihin kävellenkin. Mutta on tämä aika hankalaa! Ruokakaupassa käynnit ja esim. nyt tiistaina on kokous, johon teen salaatteja, patonkia, kakkuja ja sitten kaikki ne plus juomat pitää kuljettaa reilun kilometrin päähän, lisähaasteena on vielä 18 kansiota. Ja siis edelleenkään meillä ei ole yhtään ehjää autoa. Viime viikon meillä oli äidin auto lainassa ja se saa olla huomiseen asti, mutta sitten tarviivat takaisin. On tämäkin yhtälö taas! Mitenkähän ihmeessä saan kuljetettua kaiken kun pelkkiä kansioitakaan ei saa mahtumaan yhteen syliin kerralla. Tulis edes lunta että vois vetää osan tavaroista pulkassa. Pöh!

Kuvia valmistuneista töistä on tulossa, jahka maailma lakkaa potkimasta päähän.

Ja Elinan palkinto lähtee postiin, jahka yksi sen osa löytyy. Tämä samainen osa on ollut koko viivytyksen syy, se nimittäin katoaa aina kun sen laskee kädestä. Aivan mystinnen juttu! Kyllähän minulla tavaroita välillä on häveyksissä, mutta tämä on jotain ihan omaa luokkaansa!

5 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Entäs jos tilaat taksin? Jos matka on noinkin lyhyt, niin ei maksa maltaita ja pääsee paljon helpommalla :D

Anonyymi kirjoitti...

Maailma ei ole oikeudenmukainen, kuten huomaat. Entäpä jos palkkaat palvelijan, sellaisen tummaihoisen, joka leyhyttää palmuoksaa =p Meillä olisi oitis sellainen, jos voittaisin lotossa. jos lottaisin.

muoriska kirjoitti...

Tuliko kirje ?? oliko riittävä vaihtosuhde ??. Nyt lainaat jostakin kottikärryt tai maitokärryt.. ( tai kolmipyöräinen tavarankuljetuspyörä , sellainen keltainen mitä postipojilla joskus oli :) )

Ninalandia kirjoitti...

Kuule, meillä on... ootas mä lasken... kait 7 tai 8 autoa =) jokainen enemmän tai vähemmän kulkevia. Onneks yks niistä on mun ja onkin noista kaikista varmakulkuisin.

Varmentu mullekin, että kuka se mun entinen työkaveri on oikein ollu, kun tuo nimi Pertti tuolla vilahti =P

Reippailuintoista vuotta (mikäli ne autot vaan pysyy särki =D)!

kuka lie kirjoitti...

Kiitos! Lämmitti kummasti mieltä kun yritetään auttaa!
Mies sai ti toisen auton korjaamolta ja pääsin sillä menemään, eli ei hätää sitten kuitenkaan. Aikataulut tosin meni kokolailla pyllylleen ja jouduin pyytämään naisparkoja auttamaan järjestelyissä. Lisäksi olin kokouksessa äärimmäisen väsynyt (yli viikkon keskimääräinen uni n.4½h/vrk) ja kömmäilin minkä kerkisin.

liinu: ihan minulle kelpaisi minkä tahansa värinen palvelija ;oD))
Nytkin sen vois velvoittaa taittelemaan pyykit ja laittamaan kaappeihin paikoilleen.

muoriska: juu, tuli kiitos!! Ja lanka, varsinkin se itse värjätty oli tos nättiä!
Heh! Kottikärryt ois kyllä ollut superhauskat!! Tai jos olis töistä lainannut rullakkoa.

nina: Jep. Ei kai se määrä vaan se laatu ;o) (kävikö toi sanonta tähän?) ;o)
Pertti ainakin tunnisti sinun, että etköhän sinäkin tiedä kenestä kyse on. En sukunimeä viitsi käyttää tälläisessä..
Toivottavasti teidän Miko voi hyvin!