maanantaina, heinäkuuta 09, 2007

Eilenpä eilen

Eilen töissä kuultu keskustelun pätkä:
noin 3-4v: isi, mä haluun tän (näyttää dvd-levyä)
isä: no katotaan nyt ensin onko siinä edes suomenkielistä tekstitystäkään
noin 3-4v: eii tarvii, mähän osaan jo suomee!
Tarina jää avoimeksi, en tiedä ostivatko vai eivät ;o)

Ostin eilen 600g ruskeaa Tennesseetä ja aloitin klo 20 jälkeen neulomaan tätä Tarjan Scoopya.
Takakappale on tulollaan ja teen kokolailla ohjeen mukaisesti..tai sen verran piti päästä säätämään, että tein taakse muutaman sisäänottosilmukan (=kavennukset vrt.muotolaskos). Saas nähdä, osuvatko oikealle paikalle -kavennuksen kohdan valinta kun oli hmm..."hieman" summittainen kun en tiedä (lue: en jaksanut alkaa laskemaan) kappaleen korkeutta..ja toisaalta muotolaskos minulla on vähän eripaikassa kuin yleensä muilla on (kas kun on tullut tuollainen elintaso-rinki..). Ainahan epäonnistuneen yrityksen jälkeen voin (jaa purkaa vai? NO EI! vaan) sanoa, että sellaiseksi sen tarkoitinkin tekeväni ja että just sellaisena se minusta on tosi hyvä. ;o)

Töissä on huuuurjan kuuma! Ainaskin sata astetta (arvatkaa mikä osa on liioteltua).
Olen kovasti tykännyt uudesta työpaikastani, taidan olla vähän kajahtanut. Järjetön kiire on aina, mutta sellaisesta just tykkään (juu, kajahtanut). Tietenkin olisi ihan kiva, jos joskus saisi tehtyä kaikki työt loppuun asti niin, että kotiin lähtiessä voisi sanoa saaneensa työn valmiiksi. Aina jää jotain kesken ja kokonaan tekemättä. Asiakkaillekin olisi kivaa olla enemmän aikaa, vaikka toisaalta ihmiset on kyllä jo tottuneet itsepalveluun suurissa myymälöissä. Tykkäisin vain tehdä (myös) henkilökohtaista myyntityötä (kajahtanut, juu juu).
Liikuntaakin saa kiitettävän paljon tuossa isossa myymälässä, jossa käytäviä riittää tarvottavaksi. Olis mielenkiintoista joskus ottaa askelmittari mukaan, kerkiää päivän aikana muutama kerta menemään töppönen toisen eteen.

Ei kommentteja: