torstaina, tammikuuta 29, 2009

Antaa hyvän kiertää!

Ilmoittauduin jonkun blogissa tässä joskus kierrättämään hyvää. Eli eli..ideahan on siis se, että..
Lupaan tehdä itse jotain kolmelle ensimmäiselle, jotka jättävät kommentin tähän viestiin (laita myös osoitetietosi sähköpostiini: kristavirtanen71@yahoo.com ). Lahjan saat jossain vaiheessa vuoden 2009 aikana. Lahjassa tulee olemaan jotain langasta tehtyä ja jotain askarreltua tai askarreltavaa.

Anna hyvän kiertää myös omassa blogissasi (tai jos ei ole blogia, vaikka facebookissa), eli jos ilmoittaudut tähän niin pistät hyvän kiertämään myös itse omassa blogissasi/FP:ssa!

(Voit ommella, neuloa, askarrella, helmeillä, virkata, ristipistoilla, sahata ja/tai naulata jne).

4 kommenttia:

Gehenna kirjoitti...

Valitettavasti joutui sitten tämänkin blogin pudottamaan seurantalistalta, jotkut tykkäävät oksentaa sivuiltaan toisille musiikkia, vaikka toiset tykkäisivät itse päättää mitä koneelta kuuluu, etenkin jos yön hiljaisuudessa muu perhe nukkuu... :( Kiva blogi ollut, mutta en vaan voi sietää soivia sivuja. Harmi.

Helmis kirjoitti...

Moi!
Tempaisemme taas Fufoilun merkeissä seuraavien kahden kuukauden ajan. Haluaisitko tulla mukaan?
Olet alun perin perustanut tuon Fufoblogin ja myös ilmoittanut sen Blogilistalle. Blogilistalla on vähän vanhentunut nimi, vuoden 2007 voisi muuttaa sieltä pois.

Voisitko tehdä tuon muutoksen tai muuten ilmoittaa minulle, jos et enää halua Fufoblogin asioita järjestellä?

Helmis kirjoitti...

Moi, kiva kun tuut taas mukaan. Mullakin voi olla aika hissuksinen fufoilu, eka kuukausi ainakin menee enempi muissa merkeissä.

Tosiaan fufoblogiin on laitettu uudet vuosiluvut, mutta BlogiLISTALLA näyttää olevan fufoilu-2007 edelleen nimenä. Saisitko sen vaihdettua, tai vaikka poistettua sen vuosiluvun, niin on sitten jatkossakin pelkkä fufoilu :).

Helmis viel kirjoitti...

siis täällä:
http://www.blogilista.fi/blogi/fufo-2007/13568