lauantaina, tammikuuta 24, 2009

Visanpäivän ostoksia vielä..

Näille langoille on jo suunnitelmia..tai no ainakin suurimmalle osalle...ihan vähän vaan on sellaisia että ostin kun oli pakko saada..nää ekat taitaa olla sellasia..

Näistä tulee liekkisukat..ja vaikka tumputkin..miten vaan...pojan pyyntö/toive. Tai toive tarkkaan ottaen oli, että merimies-solmu, joka on liekeissä...saattaa olla, että se palaa sen verran iloisella liekillä, ettei sitä narua enää edes näy (miten ihmeessä mää ny mitään merimies-solmua osaan neuloo??).

Ja näistä tulee pojalle alpakkaneule, vähänkö oli tarkkaa hommaa näiden valitseminen!! Just oikee sävy ja ei kelvannut mulla kotona oleva ruskeen sävy vaan piti olla uutta erää olevaa vähän kellertävämpää ruskeaa.

Kun olen tässä nyt saanut painoa sen verran pois, että alkaa olemaan vaikeuksia pitää housuja jalassa, oli oikeasti vähän pakko käydä ostamassa vähän pienempiä pukineita. Tälläinen vihreä tyköistuva paita muutti mun vaatekomeroon..
Jätin "exxät" narikkaan! Koskakohan viimeksi olisi ollut näin pieniä vaatteita??? Kivaa!! Tavoitteeseen tosin on matkaa vielä PALJON, mutta iloitsen nyt näistä saavutuksista! Huomaa, että tämä oloasu sopii hyvin sohvan väriin...voin siis sulautua sohvaan eikä kukaan löydä ;o)
Pitää varmaan neuloa jotain itellekin kun kokoajan PALELEE!!

Ei kommentteja: