sunnuntaina, huhtikuuta 02, 2006

Vaihteeksi kuvia


Olenko varmasti muistanut kertoa, että minusta tämä Alpakka (huom. kirjoitettava isolla) lanka on ihanaa, ihanaa, IHANAA!! (juu, tiedän mitä ilmaisua "kuuluu" nykyään käyttää...mutta olen siihen ihan liian vanha..)

Tässä kuvassa "se" setti, josta kerroin aiemmin. Tumput tein oikeastaan toista pipoa varten, mutta kun lankaa jäi, tekaisin sitten toisenkin pipon. Sekä pipo että tumput on neulottu kaksinkertaisella langalla. Koko on just hyvä 4½ vuotiaalle...ja käärme aiheena sopivan pelottava. Toiseen tumppuun vois ehkä kirjoa jonkun ötökän (kuulemma siihen toiseen pitäs tehdä joku, joka pelästyy tota käärmettä).

Tässä samat tumput toisinpäin, jotta käärmeen kiemurtelu näkyy. Alkuperäinen ajatus oli, että olisin tehnyt enemmän kiemurtelua (siis ylös-alas-siville..), mutten jaksanut värkätä mitään ruutupiirrosta, ihan ok on näinkin. (eikös?)
Käärmeen häntää on neulottu vähän tumpun kärjen pituutta pidemmälle ja sitten ommeltu hännänpää kiinni tumppuun.






Meillä käydään taistoa! Taistoa tilasta.
Kumpi sinusta on voitolla tällä olkkarin pöydällä?
Kuva on otettu muutama minuutti sitten, onko langat (yms.) vai lelut voitolla? Huomatkaa, paloauto on peruuttanut varsin epäurheilijamaisesti lankakeriä kauemmaksi (tai muuten vain päin).

Kunnon emäntä ei varmaan tunnustaisi, että yleensä voitto on niillä neulontatarvikkeilla - ei suinkaan leluilla. Me tarvitaan kodinhengetär! Kuka haluis tulla siivoamaan? Sen lisäksi, että meillä ei tavarat ole/pysy paikoillaan, meillä riittää pölyä ja koirankarvoja. Siivousintoisen unelma? Tervetuloa!

Ai niin ja se Kuperkeikka juhla meni tänään oikein hyvin!! Jos tätä sattuisi lukemaan joku, joka oli myös siellä, kuulisin mielelläni teidänkin mielipiteitä.

Ei kommentteja: