maanantaina, huhtikuuta 24, 2006

Ei oo laiskoteltu

Kameran akku pitäis ladata, en siis saa nyt kuvia laitettua. Kärsivällisempi odottaisi päivityksen kanssa huomiseen, minä en.

Eilen ajeltiin perheen kanssa Seinäjoelle, "matkan varrella" poikettiin Tapion kaupassa. Ostin puikkoja ja...yllätys, yllätys- lankoja! Hirveesti meni rahaa, ei voi kuin antaa nöyrän kiitoksen sponsorille!

Piti samalla reissulla käydä Mäeltä ostamassa Kool aideja, mutta ei keritty (syy taisi olla puhtaasti minussa, ei matkakumppaneissa). Toisaalta sen rahamäärän jälkeen, mitä käytin Tapion kaupassa, en enää ilennyt edes Miehelle ehdottaa että laitettaisiin vauhtia jotta kerittäisiin ajoissa Mäelle. Kaiken lisäksi Mies joutui maksamaankin kun Visa ei toiminut (on muuten ÄÄRIMMÄISEN noloa!!!).

Menomatkalla neuloin ½vihreästä ponchosta, päättelin lilan huivin ja neuloin yhden kokonaisen ponchon (valkoisen). Olin kovin tyytyväinen tuotteliaisuuteeni, muutaman tunnin aikana neuloin yli 300 g lankaa uuteen olomuotoon.

Illalla (lauantaina) neuloin vielä yhdet tumput, pipon ja ponchon. Ja tänään kahdet tumput, pipon ja villatakin. Melkos pitkällä on vielä vähän isompi pipo.
Tsii, jotenkin taisin jättää mainostamatta, että nämä jälkimmäiset tein kaksolille, 4½ Veen pienille nukeil..ANTEEKSI vauvoille.

Jospa saisin kameran latailtua huomiseksi, sitten luvassa kuvia.

3 kommenttia:

Katiija kirjoitti...

elikkäs ... s-postia katiija@msn.com kiitos

MysteryKnitter kirjoitti...

Tänne myös emailia, kiitos...mystery_knitter(a)yahoo.com

juuli kirjoitti...

hei! voisitko lähettää meiliä tännekin
merisinikissa (a) yahoo.com