torstaina, huhtikuuta 19, 2007

Lihaspuoli

Hauskoja arvauksia olette keksineet!! Mutta nyt on tullut aika viheltää kisa poikki ja paljastaa oikea vastaus..ja palkita lähimmäksi arvannut.

Tarina on tämä:
Viime viikonloppuna istuimme ruokapöydän ääressä pojan kanssa. Minä surffailin netissä ja poika teki tehtäviä jostain saamastaan kierrätyskirjasesta.

Poika: äiti mikä on lihaspuoli? Mihin se menee?
Minä:??? Lihaspuoli??? Mistähän sinä nyt puhut?
Poika: no se on sellanen jota nostellaan tälleen (näyttää).
Minä: ahaa, sinä tarkoitat painonnostopainoja! Mitä tarkoitit, että mihin se tulee?
Poika: no mihin se tulee?
Minä: (en edelleenkään ymmärrä yhteyttä ja kurkkaan läppärin kannen takaa kirjasen kuvaa)
Mutta eihän se ole painonnostopaino vaan ratas, sellasia on ennen vanhaan käytetty esimerkiksi kelloissa. Se on metalia ja se tulee metalikeräykseen.

Mutta koska tämä oli todellakin kaukaa haettu, minusta voisin palkinnoida lähinnä arvannutta, eli Vattumato oli selkeästi jäljillä:


vattumato sanoi...
Käsipuntteja tietysti ovat lihaspuolet. Tai miten olisi luodinkestävä rintapanssari?
huhtikuu 18, 2007 7:36 PM

ONNEA!! Jos laitat vaikka sähköpostilla osoitteen niin laitan ylläriä tuleman.
Ihanaa asua näin pienessä kaupungissa, ihmiset auttavat hädän hetkellä. Tänään hajos meidän auto päiväkodin pihassa (siis keskellä päiväkodin pihaa) ja yksi mies auttoi siirtämään autoa syrjemmälle ja yksi nainen lainasi varoituskolmiotaan (auto jäi siltikin vähän tielle ja tarvitsi kolmion). Käveltiin keskustaan tapaamiseen ja kaveri heitti meidät kotiin. Ihania ihmisiä!! Ainakin yksi saattaa lukea tätä blogia, niinpä KIITOS tätäkin kautta!!

Ei kommentteja: