tiistaina, toukokuuta 02, 2006

Vapusta

Joillekin vappu on juhlaa, toisille työtä. Vaikka ei kyllä oikeasti haitannut yhtään, että sattui olemaan työvuorot läpi vapun. Eipä sitä olis kuitenkaan tullut muutenkaan juhlittua kummemmin.

Jotain sitä pitää kuitenkin järkätä lapselle. Ostin perjantaina vappukrääsää, mm sellaisen kepinpäässä olevan pallon, joka pyörii, hoilaa ja vilkkuu (äärimmäisen rasittavasti!!). Annoin vempeleen 4½ veelle perjantai-iltana...ja kerkisin jo takavarikoimaankin sen samaisena iltana (ne joilla on ko. vempain, takuulla ymmärtävät miksi joutui takavarikoiduksi..).
Mies oli Ison Firman juhlissa (lue: ryypäämässä) perjantaina...ja aamulla hänellä "kaamea kapula".
Ihanana ihmisenä annoin 4½ veelle tuon hirvitys-kauhistus vappukilkuttimen takaisin lauantai aamuna töihin lähtiessäni. Itseasiassa kehoitin vielä menemään esittelemään isille kuinka hienosti soi ja vilkkuu. ;oD))
Töissä sitten vain hihittelin, että kotona on varmaan kivaa ;oD)) Mukavan rento ilmapiiri ;oD))

Fufoilusta kerrottakoon, että minä en todellakaan aio kerätä KAIKKIA keskeneräisiä samaan kuvaan tai ylipäänsä en aio ottaa kaikkia kerralla esille raportoidakseni ne.Otan kuvan korkeintaan muutamasta työstä kerrallaan ja raportoin niitä sitten "matkanvarrella" vähitellen. Syy tähän on se, että minulla ei ole mitään järjellistä määrää ufoja vaan niitä on PALJON!! Veikkaan lukumääräksi jotain 20-30+ kpl.

Ai miten niin krooninen aloittaja?? Joidenkin töiden ufoutumiseen on kyllä varsin päteviä selityksiä...kaikkien ei. Osa odottaa vain päättelyä, osa on jäänyt kesken muutaman sentin päähän aloituksesta.Ensimmäisenä taidan aloitella keltaisesta villatakista...hmm...mietitään.Tänään en jaksa enää, mutta huomenna kai jotain on aloitettava.

Toivottavasti kukaan ei kuvittele, että minun olisi oltava jotenkin muita aktiivisempi Fufoamaan ihan vain sen takia, että perustin yhteisen blogin. Jos joku niin oletti, joutuu pettymään. ;o)

En jaksakaan tänään laitella linkkejä Fufo-blogiin, toivottavasti kukaan ei vedä hernettä nenuun. Koettakaa ymmärtää, kiireinen työrupeama takana- ei ny jassa. Koetan kuitenkin pika-puoliin laittaa asian kuntoon.

Ja nyt nukkumaan..

1 kommentti:

Helmis kirjoitti...

Joo, eipä oteta oaineita noista ufo-fufoista...
Sun keskeneräiset kuulostaa niiiiin samanmoisilta kuin omani.
Mut yritetään nyt oikeesti saada jokunen valmiiksikin. Mä oon jopa päättänyt purkaa jonkun, ja se on meikäläiseltä jo aika radikaalia.