keskiviikkona, maaliskuuta 22, 2006

HAASTE kommentoimaan

Memmu kirjoitti blogissaan: (suoralainaus) "Lopuksi vielä yksi juttu, nimittäin kommentit. Luen neuleblogeja säännöllisen epäsäännöllisesti, sieltä täältä summamutikassa ja usein on niin, että aihe on jo "ohi", kun luen jotain kiinnostavaa, jota voisi kommentoida. En sitten viitsi viikkoja - tai jopa kuukausia - vanhaan juttuun kommentoida, varsinkin kun moni on jo ehtinyt ennen. Kaiken kaikkiaan kommentoin siis todella harvoin. Ihan liian harvoin. Voisin ottaa tavoitteeksi kommentoida edes kerran päivässä. Itsestäni on kiva saada kommentteja, mutta niitä tulee tosi harvoin. Kunpa useampi vaivautuisi kirjoittamaan vaikka sitten vain että "eipä ollut kummoinen tekele". Tuntuu, että ihan sama mitä paulaute on, kunhan edes on jotain. Melkein mikä tahansa on parempaa kuin täydellinen hiljaisuus. Laskurin mukaan väkeä sentään käy sivuilla, mutta epäilen, että juttuni ovat niin tylsiä, ettei niitä kukaan edes lue, kunhan selaavat läpi neulesivuja ohittaen epäkiinnostavat lukematta ja kommentitta."

ASIAA!!!

blogeja on niiiin paljon ja luettavaa niiiin paljon, että kommentti jää ihan liian usein kirjottamatta. Itseä se harmittaa blogaajana ja toivoisin, että ihmiset "jättäisivät jälkensä" -edes joskus.
Koitan siis minäkin parantaa tapani ja pyrkiä kirjoittamaankin jotain edes joskus vierailemiini blogeihin.

Tästähän vois järkätä vaikka haasteen!
Minä haastoin ensimmäisenä Memmun kirjoittamaan kommentin johonkin sellaiseen blogiin, johon ei ole koskaan ennen kirjoittanut (mutta lukenut kuitenkin joskus). Eihän tämän haasteen tarkoitus tietenkään ole saada aikaan "tyhjän päiväisiä" kommentteja ja asiattomuuksia, kai jokainen nyt sen tajuaa(?).

Ei kommentteja: