perjantaina, maaliskuuta 31, 2006

Hassu pakkaus tuo poika

Työ ja muut velvollisuudet syö naista, ei ole juuri kerinnyt neuletöitä tekemään.
Niinpä "ilahdutan" kumpaakin kahta lukijaani ( ;o) ) lapsi-jutuilla.

On tuo 4½ vee melkoinen epeli. Eilen kävelimme päiväkotiin, poika pääsi pulkan kyydissä koska oli kiire. Ylämäkeä en kuitenkaan suostunut vetämään ylös vaan "pakotin" kävelemään. Yritti kaikkensa narista ja valittaa ettei jaksa, ettei TODELLA JAKSA kävellä. Ei auttanut. Sitten näin kun ilme kirkastui ja aloitti: "hei äiti! Sinä muuten näytät nyt tosi pieneltä ja nätiltä..."
Ei millään pokka pitänyt, "pikkuisen" liian läpinäkyvää mairittelua!

Joku aamu tässä tällä viikolla olin juuri pukenut "päivä vaatteet" (vastakohtana yöpaidalle) ja laitoin kylppärissä hiuksia (joo, siihen menee ehkä jopa minuutti..). Poika istui siinä pöntön kannella ja kehui, että
-"nyt sinä näytät nätiltä".
Johon minä sitten (muka hauskana vitsinä,) ettenkö muka aina näytä.
-"Et sinä sillon näytä yhtään nätiltä kun sinulla on yöpaita ja et oo laittanut hiuksia".
Juu, kiitti vaan. ;oD))

Tiedätte varmaankin sen sanonnan, että lapset "kiipeilevät seinille" kun ovat oikein levottomia. No, tänään 4½ vee juoksi ympäri kämpää, juuri sellaisessa tilassa ja huusi
-"isi! Mä osaan kiipeillä seinille! Tuu piteleen mua!"
*naurua* - "en tuu"
-"no! sitten mä meen kattoon!"
;oD))

Tänään päiväkodissa kehuttiin 4½ veetä kiltiksi ja tottelevaiseksi (ja kotona 4½ vee "kehui" ettei yhtään tykkää päiväunista).

Sunnuntaina on Toijalassa Kuperkeikkajuhla, siitä tulee tosi, TOSI hieno juhla! Soittamassa on mainio Tohtori Orff ja Herra Dalcroz!! Lapsille on vaikka mitä kivaa tekemistä (mm. temppurataa, kasvomaalausta, ongintaa...ja sitten lopuksi vielä ulkona pääsee tutustumaan paloautoon, ambulanssiin (molemmissa hälytyvaraus), poliisiautoon ja roska-autoon!! Aikuiset varmaan ilahtuu kahvion anneista, arvoista ja myynnissä olevista laadukkaista MLL-tuotteista (mainio lahjavinkki!).
Liput on naurettavan halvat, 3 euroa per lapsi ja aikuiset lapsen seurassa ilmaiseksi!

2 kommenttia:

Ziina kirjoitti...

ai kahta lukijaa, minä ainakin käyn täällä aina kun on päivitetty

kuka lie kirjoitti...

;o)
kai sinä olet sitten se ensimmäinen/toinen
;oD))