lauantaina, maaliskuuta 11, 2006

Vihdoinkin kuvia valmistuneista töistä


Tässä liuta lankahamsterikuukautena valmistuneista töistä. Kuvian laitto tänne on "vähän" kestänyt..

Kirjava poncho Teddystä.


Musta Poncho.
Lankoina villaytiminen Victoria kaksinkertaisena + kidmohair yksinkertaisena.
Tulee hyvin lähelle Teddyn näköinen, mutta huomattavasti lämpimämpi ja kivemman tuntuinen kun ei ole keinokuituinen.

Tässä kuvassa "hanurivaiheessa" oleva virkattu jämälanka-tyynynpäällinen, joka ei aivan kerinnyt lankahamsterikisaan. Ja koskei osallistunut kisaan, jatkoin tiheämmäksi ja isommaksi. Tuo "hanurivaihe" tietenkin tarkoittaa yhteen ompelua ja päättelyä, kivahan noita rinkuloita on virkkailla kun joku vain tekisi tämän vaiheen..
Poika katseli tätä työtä piiiiitkään, lopulta kysyi: "äiti! Sitten kun sinä otat noi neulat pois tosta tyynystä, poksahtaako toi tyyny?" Jep! Tökin nuo ympyrät kiinni tyynyyn, jotta on hepompi nähdä sommittelu. Se, millä logiikalla sen tyynyn pitäisi poksahtaa, ei minulle valjennut...olisikohan verrastanut ilmapalloihin ???

Joskus ehkä saan kuvattua tyynynpäällisen valmiinakin...ellen sitten tee parisängynpeittoa tästä ;oD)) (juu, en VARMASTI tee!)

Neulon äärimmäisen harvoin itselleni, mutta tässä on yksi ihan itselle tehty työ!
Villasukat ohuesta villa-polyester-langasta. (juu, en muista varmaksi mikä, mutta oisko Soccen tai Hjart..miten ne nyt sitten kirjoitetaankaan..).

Tälläiset kirjavat langat on siitä ikäviä, että jos haluaa että molemmissa raidat menee samalla kohden, pitää olla tosi tarkkana. Näitten sukkien kanssa se tarkoitti toisen sukan kantapään tekemistä kaksi kertaa ja kärkikavennusten viisi kertaa. Mutta vaiva kannatti, tuli minusta nätit.

Nämä tosin käytössä vähän venähti ja mies sai mainiot sukkaseni.

Aivan ihanat jalassa!! Kuljin monta päivää nämä jalassa ihan onnessani. Teen itselle kyllä varmasti uudet, hieman pienemmät..jakasiskohan tehdä vähän pienemmillä puikoilla??? Tulis ainakin napakammat -> ei venyis käytössä liian isoiksi. Hmm..mietitään...
Seiskaveikasta neulottu Super-villapaita pojalle. Kuvassa ei hyvin näy, mutta käsivarressa (tuossa, mikä on taitettuna vartalo-osan päälle) on S -merkki (Superman).

4½ vuotias tuumas että: "ihan hyvä"...eli ei mikään jättimenestys..

En saa laitettua tän enempää kuvia kerralla, niinpä laitan monta päivitystä...

Edit:Minen käsitä tätä asemointia näissä blogeissa!

Ei kommentteja: