maanantaina, helmikuuta 05, 2007

Lapsen suusta ja noloja tilanteita

Kävin viime viikolla kampaajalla ja sen jälkeen kyselin nuoren miehen mielipidettä:
-no, näyttääkö äiti nyt nuoremmalta ja nätimmältä?
-joo. Näytitkö sinä tuollaiselta silloin kun sinä olit vielä koulussa.

;oD))) Kyllähän se uusi kampaus välillä freesaa, mutta oiskohan nyt kuitenkin vähän liioiteltua puhua koulutytöstä kun ikää on kuitenkin 35 ja rapiat..

Sunnuntaina oli 5 Veen kaverin nimpparikemut ja minulla alkoi yöllä kamala migreeni. En millään olisi jaksanut lähteä sinne ja sanoin pojalle etten voi lähteä kun päähän sattuu niin paljon. Poika otti kasvot käsiensä väliin (makasin raatona sängyssä), katsoi silmiin (silleen sentin päästä)
-mutta ei ne juhlat ole samanlaiset ilman sinua äiti. Pakko sinun on lähteä. Kyllä sinä jaksat, hyvä äiti.

;oD))

Siellä kemuilla mokasin itse ihan kympillä! Juhla oli ulkosalla, kodassa paistettiin makkaraa ja ihmiset ja koirat juoksentelivat sinne tänne vapaana.
Mies 1 huuteli: "täällä olis tätä makkaraa, kuka ottaa?"
Samalla sisään syöksyi koira, joka pikaisesti tarkasti onko sitä makkaraa tosiaan tarjolla ja kenellä sitä on. Minä siinä sitten "huippu vitsiä" vääntämään, muka koiraa matkien: "mitä?! Missä sitä makkaraa on?? Antakaa tänne äkkiä!!" (luonnollisesti isoon, teatraaliseen ääneen, mitenkäs muuten?). En kerinnyt kitaani sulke kun mies 2 työnsi käteeni grillatun makkaran. ÖHhh! En minä ihan sitä tarkoittanut! Mitäs siinä tilanteessa enää pystyi sanomaan? En edes olisi halunnut syödä koko makkaraa kun migreenin takia yökötti muutenkin. Minä sitten siinä vain nolona nakertelin makkaran kiltisti menemään pieninä paloina, ettei heti olisi ylös pyrkimässä. Harmi, ettei ollut mitään, mistä olisi voinut vajota maan alle.

Ei kommentteja: