sunnuntaina, helmikuuta 18, 2007

ostin sitten kellon ja tein muutamat tumput

On jo pitkään pitänyt päästää vanha keittiövaaka eläkkeelle koskei mittaa kovinkaan tarkasti..taitaa virhemarginaali olla joitain 50g. No eilen tein sitten Sen Suuren Siirron, että ostin uuden, elektronisen vaa'an.
Päästiin kotiin ja en malttanut edes takkia riisua kun piti päästä tutustumaan uuteen perheenjäseneen. Asetin kellon -toimii. Seuraavaksi siirryin punninta-toimintoon -ei toimi. Eli nyt minulla on uusi "näppärä" kello. PLÄÄH! Maanantaina pitää raahautua viemään takaisin.

No mutta...
olen minä jotain neulonutkin.
Kummipojan äiti laitteli viestiä, jotta neuloisinko pojille muutamat tumput. No toki. Tässä niitä.
Ensimmäisen kuvan tumput on neulottu kaksinkertaisesta nallesta (se seka-seka vihreä +harmaan vihreä). Puikot oli varmaankin 5 tai 6 (ne on tuolla pöydällä ja käytössä oli jommat kummat).

Kukaan ei pyytänyt ja lankakaan ei ollut lopussa, tein silti tälläiset kynsikkäät jotai voi käyttää tumppujen päällä lisälämpönä. Paremmin käy jonkin muun värisiin tumppuihin kuin noihin yllä oleviin..ihan siksi, että näkyy paremmin päällekkäisyys.

Näistä tykkäisi minun 5 Veenikin!
Kuva on Ziinan blogista, itse tumput tein omasta päästä (lue: en viitsinyt heti nousta katsomaan ohjetta vaan aloitin ensin tekemällä resorin ja katsoin sitten vasta ohjetta).

Henk.koht. minusta nämä on tosi rumat, mutta pääasiahan on, että on poikien mieleinen..ei tälläisen tädin tarvitsekaan ymmärtää.
EDIT: luin tätä jälkikäteen ja huomasin, että tämän voi ymmärtää ihan väärin päin. Siis kyse on työn toteutuksesta, ei mallista. En koe onnistuneeni näiden kanssa. Väriyhdistelmä on liian raju (melkein neonkeltaista ja mustaa)..tai ehken vain pidä tuosta keltaisesta. Seuraavat lepakko-jutut teen hillityimmin kontrastein.
Näistä piti tulla kettu-tumput, mutta taitaa enemmän näyttää oravalta.
Topp't Tå:n oranssia lankaa yksinkertaisena ja ruskeaa vuosikerta nallea kaksinkertaisena. Malli oma ja puikot joko 5 tai 6 (todennäköisimmin 6). En ole pitänyt tapoinani laskeskella etukäteen langan riittävyyksiä ja nytkin säkällä oranssia lankaa jäi noin 20cm. Aika optimaalista.

Kulutetut grammat laitan tuonne sivupalkkiin.
Lankahamsterikuu on tähän mennessä ainakin mennyt perin kivuttomasti. Eilen kirppiksillä olisi ollut lankaa pussitolkulla tarjolla, muttei tullut ollenkaan kiusausta ostaa. No okei, myönnetään että ne oli keinokuitusekoitteita...tai sitten vaalean lilan värisiä (inhoan vaaleaa lilaa..tai vähän kaikkia liloja).

Työkuviot entisellään, toistaiseksi. Posted by Picasa

Ei kommentteja: