maanantaina, helmikuuta 26, 2007

LH7:Sukat, tumppuja ja laukku

Edit: lisäilty luvattuja kuvia..
Pitkät ja paksut! sukat. Malli oma, levenee ylöspäin. Kuvassa "väärällä" miehellä, hänelle liian suuret. Aloitettu kärjestä, tiimalasikantapää. Helpot, mutta puuduttavat...vartta riittää ja riittää...

Lisäilen huomenissa tähän kuvia, mutten malttanut olla elvistelemättä jo nyt, että sain valmiiksi iiisot ja piiitkät sukat! Siis todellakin -molemmat! on valmiina. Ja ne on suurimmat ja pisimmät, mitä koskaan ikuna olen neulonut. Malli oma (tai sen varran kuin sukissa nyt omaa voi olla...). Lankoina 7 veikkaa ja nallea (neulottu kahdella langalla koska pyynti oli tosi paksut sukat).
Kulutus 287 g.

Huovutettu laukku on vasta huomenna menossa koneeseen. Punnitsin sen kuitenkin nyt, ennen vuorta ja vetoketjua. Kulutus 200g.
Edit: lisäsin kuvan

2det ihan perustumput, lasten kokoa. Kulutus: nalle (kaksin kertaisena) 47g, siniset isoveljet 50g.

Kulutus näissä yht. 584g
eli kaikkineen siis kokonaiskulutus tähän mennessä (948+584=) 1532g

Edelleen punnitsematta 2 pipoa ja kesken (sellaisia, jotka saattaisivat keritä kisaan mukaan) ainakin 1 pipo ja turvaistuintyynyn päällinen lapselle autoon.

Yllättävän kestäviä on bambupuikot. Eilen meni yksi bambu puikko 1 ½ cm reiteni sisään eikä edes katkennut. Reisi kärsi (ja kärsii edelleenkin) enemmän, hassusti muuten tulee veri tuollaisesta vammasta (ihan vain ajattelin kertoa jos jotakuta kiinnostaa ;o) ).

Ei kommentteja: