lauantaina, lokakuuta 28, 2006

Hengissä

Kaamea syysflunssa taltutti tämän sitkeän tallaajan. Meni noin 1½ vuorokautta ihan hukkan, tuli vain nukuttua. Itseasiassa siinä kävi vielä niin nolosti, että vein lapsen hoitoon keskiviikkona kymmen maissa. Tulin kotiin ja kun väsytti vietävästi, ajattelin vähän lepäillä ennen kuin aloitan työt. No, puoli kuudelta soitettiin päiväkodista kun ei lasta ole haettu. Nukuin sitten "aika" syvää unta, ei mitään muistikuvia koko päivästä. Mulla on kyllä joskus ennenkin korkea kuume vienyt "tajun" samankaltaisesti. No, well..ei tässä enää mitään, perjantainakin olin jo kaveria jeesaamassa (16 istuinosaa ja 13 selkänoja-osaa purettuna ja nyt käsieni kunto...). Toisaalta ihan hauskaa oli kun oli kivoja ihmisiä seurana...vaikka illalla olin kyllä "vähän" poikki (ei sillä, että työ olisi ollut kamalan rasittavaa, mutta kuumeessa se vain kerkis sittenkin viemään voimat).

Heh! Vitsi, tiedän miten tylsää on lukea tälläistä narinaa, mutta en (kai) minä aina valita?!

Mutta oli tällä viikolla jotain kivaakin! Sain nimittäin näin ihanan korusetin!!

Tällä viikolla olen pistänyt (alkuviikosta aloitin, ennen kuin tuo tauti iski) vähän hulinaksi. Tämä kuvan kaaos alkoi lopullisesti ahdistamaan (okei, kuvaa on pikkuisen dramatisoitu, yritin nimittäin penkoa tuolta kasan alta jotain):.

Niinpä asialle oli tehtävä jotain.
Mitkä on lähtökohdat?
-lankaa on paljon ja osaa niistä haluan jatkossakin säilyttää olkkarissa
-osa langoista laitetaan komeroon
-meidän sisustus ei ole peräisin mistään huonekalukaupasta vaan on hmm..omaperäinen..pääosin 1920-1960 luvuilta
-mitään kaappia ei mahdu kulmaukseen
-avohyllyillä langat on kamalan sekaisen näköisiä (ai tolleen nurkkaan kasattunako ei ole...)
-mitkään muovikorikasat ei houkuttele, kori-korit ei pysy kasassa eikä oikein istu muuhun sisustukseen

Niinpä kiertelin ja kaartelin seutukunnan kirppiksiä ja kierrätyskeskuksia, oikeastaan vähän vailla varsinaista päämäärää (silleen parhaat löydöt tehdään!). Kunnes alkuviikosta löysin tämän:

Ja nyt meillä on pulsaattori olohuoneessa.

Kerran meinasin ostaa pyörätuolin, mutta se oli niin huonossa kunnossa metaliosiltaan etten viitsinyt lähteä korjuuttelemaan. Meillä on eteisessä kampaamotuoli (joka näyttää hammaslääkärin kidutustuolilta), vanhan jalallisen föönin ostin jalkalampuksi (vielä tosin teettämättä muutostyö), autotallissa odottaa seinälle asentamista valtava (koulun vanha) liitutaulu ja kainalosauvat.

Hmmm....taidan olla vähän outo ;oD))))

Ei kommentteja: