torstaina, lokakuuta 05, 2006

VASURIT HUOM!

Oliskohan vasureilla kiinnostusta omille ohjeille?
Saisinko muita innostumaan kokoamaan ohjeita jos luon uuden blogin tms?
Siellä vois myös kysellä ongelmiin ratkaisuja ja saada/jakaa vertaistukea.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tyttäreni 11 vee (on muuten kaimasi) on vasuri ja meillä on aina vähän hankalaa, kun en oikein osaa näyttää miten vasenkätinen tekisi... että kiinnostusta löytyy ja paljon!!

Gehenna kirjoitti...

Voi kuule, tarvetta olisi! Esim Ulla julkaisisi mielellään ohjetta "peilikuva"virkkaukseen tai neulontaan, tai muuta vinkkiä vasurille! Jos vaan jaksat niin anna mennä =)

kuka lie kirjoitti...

nyh usutatte yllytyshullua ;o)
kassotaan ens viikolla saanko jotain aikaiseksi vai makailenko vain koivet oikoseltaan ;o)

(hiivatti, että ottaa yks teoreettisen yrityksen periaattellinen perustaminen perusteellisesti persauksen päälle)

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvä ajatus! Jos vaan suinkin jaksat, niin uskoisin että sille lukijoitakin löytyisi. Mainostin sitä jo vähän tuolla omassani ;) Ja ihan valmis oon auttamaan linkkien jne. kanssa kun niitä on kertynyt melko lailla.

Jos ei muuten niin, jos jaksaisit/viitsisit/kerkiäisit niin voisitko kaivella sitä haarukkapitsi- jutskaa? *anova cavalier king charles spanieli- katse* Saat vaihtokaupassa salomonin solmut á la Naina- ohjeen. Siis että se on luultavasti päin prinkkalaa :D Mutta ainakin se näyttää oikeelta! ;)

Tiina kirjoitti...

Kiinnostusta löytyy! Omat ohjeet Ullaan pitää aina kääntää oikeakätisiksi... Toisaalta itse luen esim. pitsineuleohjeissa neulemerkkejä jo automaattisesti vasenkätistäen, eli ongelmia tulee vain, jos pitää selvittää ohjetta oikeakätiselle! :)
Ainakin sellainen suomi-vasuri -neulesanakirja olisi hyvä!