perjantaina, lokakuuta 13, 2006

Piikkasen pipoja on tullut tehtyä..

Isoveli-lanka ei ole erityisen hyvälaatuista, nyppyyntyy niin kovin nopeasti, MUTTA siinä on AIVAN IHANA väri. Kuvan pipo on varsin yksinkertainen peruspipo, ainoana vähän edes erikoisempana on nuo kavennukset eli kolme leveämpää suikaletta ja kolme kapeampaa.

Mallailin tälläistä kettua tähän. En ole vielä(kään) niin varma asiasta, että olisin sitä kiinni ommellut. Vasta on suunnittelilla.
Ehkä tulee, ehkä ei. ;o)

Pöljäähän tämä on tälläisten peruspipojen yleinen esittely, mutta haluan nämä dokumentoida jonnekin, lähinnä itseäni varten (jaa mihinkäkö koskaan tarvitsen tätäkään postauksen tietoa-en varmaankaan mihinkään)



Mallit on (lähes) aina omia suunnitelmia (eli siis lähinnä on muotoutuneet neulottaessa silloinsen mielialan mukaan-niitä mitään suunniteltu ole!).
Tässä Kolmentuulen pipossa lankana Samos.

Peruspipohin tein tälläisiä (kuvassa huonosti näkyviä) koristeita, kettuja ja hiiren. Kaikissa on käytetty heijastavaa lankaa (jota minulla on vielä vähän vaikka myytäväksi asti jos joku tarvitsee). Tiedän kyllä, että kuva on todella epätarkka, mutta siinä näkyy aika hyvin tuo heijastavuus ja samalla kuitenkin muodot ja väritkin on suht sellaiset kuin kuuluukin.

Kurjaa, että tälläinen lettipipo on todella tylsän näköinen tolleen pelkilteen. Tuuppasin sentään kuvaan aiemmassa kuvassa nähdyn hiiren. Minusta tästä piposta tuli tosi kiva! Letit menee kivasti eikä ole liian paksut tumpelot. Kavennuksetkin onnistui niin kuin ne ajattelinkin. Jees! Onnistumisen tunne on sitten kiva tunne. Paitsi että tuntisin itseni kovin paljon vielä onnellisemmaksi jos tämä pipo olisi käynyt kaupaksi. Minä siis taidan olla ainoa, jonka mielestä tämä on kiva. :o(
*muka mököttää*


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kolmen puikon päättely kannattaa tehdä nurjalla puolella (ja oikeilla silmukoilla), tulee siistimpi.

kuka lie kirjoitti...

anonymous:
kolmen puokon päättely? Mikä kolmen puikon päättely?? Ei näissä ole yhdessäkään. *ymmällään*
Ikävää, jos ei ole riittävän siisti (no eikä oo!)

Hallatar kirjoitti...

Voi että sää oot ollu ahkera! =D
Mun pitäis kanssa pari apupupua...