torstaina, marraskuuta 09, 2006

Anna hyvän kiertää

Ensimmäiset viisi ihmistä, jotka ilmoittautuvat kommentoimalla tähän viestiin, saavat minulta jotain itse tehtyä. Jotain kivaa, mitä odottaa tulevaksi postissa.
Odottamaan tosin voi joutua hieman, sillä vaikka tiedän mitä tulette saamaan, en ole vielä tehnyt näitä yllätyksiä. Koetan saada postiin kuitenkin reilusti ennen joulua.

Lisään tähän vielä hyväntekeväisyysaspektin:
eli mikäli ilmottaudut tähän voit valita joko lahjan itsellesi tai voit vaihtaa oman lahjasi hyväntekeväisyyteen meneväksi. Eli teen "puolestasi" (sinun lahjanasi) apupupun SPR:lle ja toimitan sen suoraan SPR:lle (menee samalla kyydillä kuin muutkin tekemäni).

Huomaathan, että jos valitset lahjan itsellesi, tarvitsen myös postiosoitteesi (sen voi lähettää sähköpostitse myöhemmin) ja jos valitset apupupun, osoitettasi en tarvitse.

Juttuun on tietysti pienoinen koira haudattuna :)
Nimittäin jos ilmoittaudut, täytyy sinunkin laittaa tämä sama teksti blogiisi ja antaa hyvän kiertää.

Minä bongasin alkuperäisen tekstin Äitiyttä ja elämää -blogista, ja sinne kerkisin mukaan:) Tuota tekstiä muokkasin hieman ;o) toivottavasti tämä sallitaan ;o)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heip! Etsiskelin tietoa heijastinlangasta ja löysin heinäkuisen keskustelun, jossa kerrottiin sinun myyvän sitä. Vieläkö pitää paikkansa? Tai tiedätkö mistä sitä voisi itse hankkia? Olen kysellyt muutamista lankakaupoista, mutta kaikkea muuta kiiluvaa kyllä löytyy vaan ei sitä itseään...

Anonyymi kirjoitti...

Hips, voiskohan osallistua? :)