maanantaina, marraskuuta 20, 2006

Messukuvia

(voi että olen innoissani tästä Picasasta!)

Modasta oli messutarjous:
35€ määräaikaistilaus (5+1 numeroa)
sis. kaksi Modaa (toinen uusin ja toisen sai valita muutamasta edellisestä numerosta), 2007 kalenteri, mohair keränen ja rentouttava kylpy-juttu.






Anu Harkin Nurja designista ostin tämän ihanuuden.
Utelin samalla Anulta tietääkö montako Apupupua on tällä hetkellä perillä SPR:llä.
En oikein ollut uskoa, että vain noin tuhat!
Menkääs nyt hyvät naiset ja herrat viemään pupuja postiin! (juu, itselläkin on edelleenkin kaikki 7 apupupua tuolla olkkarissa..)
Raijan Aitalta ostin sammaleen vihreää Wollia (tämä oli yksi, mitä oikeastikin "lähdin ostamaan" messuilta). Samalla pojan kanssa päätimme ostaa pienen vyyhdin "hiuksia" (eli nuo harmaat pellavakuidut).

Kesäloma reissulta palattuani löysin Raijan Aitan sivut ja että harmitti ettei reissulla käyty siellä vaikka lähettyvillä oltiin (no eikös reilu 100 km olekin aika lähellä??).

Kuulostaa järkevältä yhdistelmältä tuo villa ja pellava. Tästä tullee sukat..tai tumput...tai joitan muuta...ei sitä koskaan tiedä ;o)







Nämä Honkarinteen tilan langat vakuuttivat haluavansa Toijalaan, mikäs minä olen estelemään. Pöydällä oli ihania lampahia ja kiva kärmes, melkein samanlainen kuin pojalla oli mukaanaan (hänellä vain oli alpakasta tehty ja pöydällä oli lampaanvillasta huovutettu ja sisällään oli rautaa). Myynnissä oli myös toinen toistaan ihanampia tuotteita, huoh!
Posted by Picasa

Ei kommentteja: