maanantaina, marraskuuta 27, 2006

Kaksi puuttuvaa veljestä:
Eero ja Lauri.

















Lauri on Timonkaksois veli - ei ihan identtiset kaksoset.
Lauri on iloinen ja hellyyttävä luonne, joka rakastaa lapsia.
Lauri yhdistelee mielellään metsänsävyjä (tässä metsänvihreät huosut) perusväreihin (punaiseen paitaan), kokonaisuuden hän kruunaa pirteällä turkoosilla huivilla.
Laurin elämän tärkein elämänarvo on ehdottomasti rakkaus.


Eero on pukeutunut muodikkaaseen keltaiseen liiviin ja jäniksenruskeaan pukuun. Kaulassaan hänellä on puna-oranssi huivi.

Luonteeltaan Eero on arvoituksellinen, mutta rakkaille ihmisilleen äärimmäisen luotettava ja lämmin. Eerolla on elämäntehtävä on parantaa maailmaa (edes yhden lapsen maailmaa..ja edes vähän).

Eeron tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu matkailu ja hän aikoo muuttaa kauas Suomesta ollakseen avuksi jollekin pienelle.

Halailemisiin!

Lisää pupuja ainakin täälä ja täälä! TEE SINÄKIN!!

Tämä kuva on ihan pakko laittaa, että ymmärrätte miksi minulla aina kestää postittaminen niin kauan (ANTEEKSI Krista!!) . Kuvameemiin kuvia kuvaillessa tuli vastaan "maisema keittiön ikkunasta"..ja kuvatessa näkyy tämä...
Eli ihan näin kamalan pitkä matka olisi tuonne postilaatikolle.... Sinne ei vain voi tunkea paketeita, eikä ilman postimerkkejä kirjeitä eikä mittaamatonta ja pakkaamatonta heijastinlankaa sellaisenaan.
Pöh! miten huonoa palvelua postilla ;oD))

Pääsin vähän töihin, ei enää kerkiäkään postailemaan niin usein..eikä just paljon muutakaan.. Posted by Picasa

1 kommentti:

Arteeni kirjoitti...

Kivoja kuvia, suloisia pupuja!

Kyselit siitä neuleideat -kisasta... en nyt ole ihan varma mitä tarkoitit mutta pääsääntöisesti esim. koristeet ovat ok tulivat ne sitten pipoon, laukkuun tai takkiin, mutta itse pipot, laukut ja takit ym. jäävät kisan ulkopuolelle... Tee mitä aioitkin niin katsotaan sitten onko se säännöt läpäisevä :)