maanantaina, marraskuuta 20, 2006

Lisää messukuvia

Ensi se ei postaa moneen päivään ja sitten se postaa koko ajan... Viides postaus tämän vuorokauden puolella...Oiskohan jo vähän liiottelun makua??

Well, anyway...
Tässä kuvassa näette elämäni ensimmäisen Noron. En tiedä, onko tämä rakkautta, mutta jotain kuitenkin. AIVAN ihanat värit!!! Piti ihan pidellä lompakosta etten olisi enempää ostellut. Yleensä ostan uutta lankaa vain yhden kerän/vyyhdin, koskaanhan ei voi tietää jos vaikka ei tykkääkään ko. langasta. Se, mitä tästä tulee, ei vielä ole tiedossa, mutta ihan varmasti jotain..ja pian!
Noron edessä komeilee kaksi komeaa lintua. Mielettömän hienoa työtä! Kävi näiden kanssa vähän hassusti... Katselimme 5 Veen kanssa ja varoittelin ettei hän saa koskea ettei vain pudota tai muuten särje...ja sitten minä mähläkäpälä otin ja tiputin tuon lokin. Nokkahan siinä poikki menee kun kopsahtaa päin pöydän pintaa. Dääm! Eihän sitä sitten ilennyt lähteä eteenpäin ostamatta. Ei sillä, sain ainakin tosi kauniin lintusen!! Lintu käärittiin kauniiseen pakkaukseensa ja sain viedä mukanani myös tuon rikkomani. Kyllä nolotti! mutta ei auta pinnistäminen kun on jo housussa..

Tässä vielä samat linnut muiden aarteiden kanssa samassa ryhmäkuvassa.

"Timantit"(värittömät ja turkoosit), kukat ja jalkapallo on Helmimeren tiskiltä rakkaudella valittuja. Helmimeren tiskillä kerkisimme rupattelemaan kivan naisen kanssa (tai oikeastaan hän rupatteli 5 Veen kanssa, ei minulla siinä mitään virkaa ;o) ). Siellä näimme myös Meerin. oli puhetta näistä kun neuloin sukkaa Stepistä.

Kukkien alapuolella on kivestä tehty riipus, josta on tarkoitus tehdä joko kaulariipus tai silmukkamerkki. Veikkauksessa suuremmat panokset laittaisin silmukkamerkille, mutta saa nährä ny..









5 Vee:n aarteet:
Action manille college/fleecepuku, nukelle pipo ja käsineet (joista kerroin aiemmassa postauksessani) sekä (lahkeiden välissä) kaksi kivinäyttelystä löydettyä aarrekiveä (on muuten ÄÄRIMMÄISEN TARKKAAN valitut!!). Ja viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä pojan saama hyrrä. Nurja designin lähellä oli työnäytöspaikka jossa oli koneita, puuta ja pari miestä. Poika katseli silmä tarkkana, hänestä tämä oli varmaankin messujen mielenkiintoisin paikka. Pari poikaa sai hyrrän ja 5 Vee myös, ja voi sitä ylpeyttä!! (kiitos Modan myyjälle poikani jutun kärsivällisestä kuuntelemisesta!!)
Sekalaisia käyntikortteja (laitan tänne ettei tiedot häviä vaikka kortit takuulla katoaa):
tuolla Rannan lelupajassa on upeita käsinukkeja, Oranssit tekee mielettömiä leluja yms.!
Noita kahta muuta en nyt muista mitä olikaan kun poika ne nappasi mukaansa ja sanoi tarvitsevansa. Posted by Picasa

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Ostitko heijastavaa lankaa Toijalasta? Tiedätkö onko Toijalassa neuletapaamisia? Kiitos!

kuka lie kirjoitti...

On ostanut kun ei ollut ;o)
Neuletapaamisia ei ole ollut Toijalassa, mutta pidetään vaan joskus. Tampereen ympäristöstä olisi tulijoita jos käydään ainakin Toikalla.

kuka lie kirjoitti...

Heh! Siis tarkoitin, että EN ostanut Toijalasta

Anonyymi kirjoitti...

No harmi! Mistä ostit sen? Kiinnostaisiko sinua neuletapaamisien aloittaminen Toijalassa? Jos kiinnostaa, olisiko joulukuu liian pian?