maanantaina, marraskuuta 20, 2006

Narinaa ja messukuulumisia

Käsi ylös kuka on kyllästynyt siihen, että aina on jossain vikaa! Silloin kun blogger toimii, vuodatus on nurin ja taas päin vastoin! Voi ruma sana! Oiskos vähän liian kätevää jos blogilistalla näkisi, millä tarjottimella blogi makaa!? Siis, jos näyttää siltä, että nyt on vuodatus nurin, ei tarvitsisi kahlata läpi tsiljoonaa virheilmoitusta!

No joo, se siitä marmattamisesta, siirrytään suoraan iloisiin asioihin!
Tänään oli siis SE päivä! Pääsin vihdoin sinne messuille, toisin ei lykästänyt niin paljoa että olisin yksin voinut kierrellä. Menin 5 Vee pojan kanssa... Päivä meni itse asiassa erittäin hyvin, hauskuutin kanssa messuajia systeemeilläni. Poika narulla kiinni neulekassissa -> kädet vapautuvat neulomaan ja lapsi ei niin helposti pääse unoht..eiku häviämään.

Ihania ihmisiä tapasin, ainakin kaksi blogi-tuttua.
*vilkutuksia!!*

Jännä juttu; kun neuloo kierrellessään kädentaidon messuilla, on se suuri hämmästyksen aihe monelle ;o)
Minusta se on varsin mainio paikka neuloa..vaikkakaan ei hirveän monia sukkia kerinnytkään valmiiksi saamaan kun piti vähän väliä hiplailla jotain toinen toistaan ihanampaa lankaa tms. Mentiin aika pitkälle lapsen ehdoilla esim. Angorinalta halusi lankaa, josta pitäisi hänelle pipo tehdä...mitä siinä äiti voi muuta sanoa kuin tiedustella mitä väriä saisi olla ;o)
Pojasta on muuten sukeutunut varsin tarkka langan valitsija. Materiaali saisi mieluiten olla alpakkaa (on hänen ihan ehdoton suosikkinsa), mutta merinovilla ja angorakin käy. Angorinan kojulla valitsi nimenomaan sellaisen langan, jossa on angoraa, tavallinen (varsin ihana) villa ei käynyt. Värikin oli minusta varsin erikoinen valinta ikäiselleen mieshenkilölle (kuvia huomenissa).
Arjangosta halusi myös villa-angoraa (mielettömän pehmeää!! ja takuulla lämmintä). Kipuapu villa-silkkilangan perään jäi katsomaan hyyyyvin haikeana kun en ostanut (jostain syystä minä en pidä silkin neulomisesta). Ehkä joskus vielä..

Meillä poika leikkii myös nukeilla (minusta on hyvin tärkeää myös pojille leikkiä vähän "pehmeämpiä" leikkejä ja siksi olen koettanut rohkaista myös nukkejen pariin) ja koetimme katsella hänen nukeilleen vaatteita. Eipä ollut pienehköjen nukkejen vaatteita, BB:lle kyllä oli. Yhdellä kojulla (anteeksi, en muista kuka..siinähän se oli Angoriinaa vastapäätä) erittäin ystävällinen nainen lupasi, että jos 5 Vee tulee ens vuonna messuille, silloin on myös pienemmille nukeille käypäisiä vaatteita. Häneltä ostimme pipon ja lapaset hinta yht. 1€, ei ollenkaan paha! ;o) Action man sai toisaalta collegepuvun (minen todellakaan ala vääntämään koneella pieniä vaateparsia!) vaikkei niillä yleensä ole mitään vaatteita päällään, ne kun (kuulemma) ui jatkuvasti.

Meillä ei kunnon kuvia saa milloinkaan, mutta ei varsinkaan näin pimeällä..eli kuvia löydöistä vasta huomenna.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo! Eikö voisi olla itsellä kaksi blogia samalla nimellä ja blogilistalle voisi merkitä jokainen lukija sen josta ensisijaisesti haluaa lukea. Jos ensisijainen olisi kaputt, sitten ohjautuisi automaattisesti toiseen....ja molemmissa siis samat jutut....Mietin tässä vaan bloggeriin siirtymistä...mutta haluaisin sitten siirtää vanhat jututkin....ahistaa....

Anonyymi kirjoitti...

Näkyyhän se blogin osoite blogilistaa tsekatessa. Itse ainakin kiertelin (minkä ehdin) pelkkiä bloggerin blogeja eilen, kun kerran tiesi, että vuodatus on kaputt.

Siinä sitä muuten olisikin puuhaa, kun pitäisi tuplana blogeja. Tai on mullakin Bloggerissa olevinaan yks blogi, mut olis se ihan hir´vee vaiva siirtää vaikka kaikki lapastelujutut sinne.
Täytyy kai vaan yrittää pärjätä näin... neuloa enemmän ja blogata vähemmän :D.

Meeri kirjoitti...

Kiva oli nähdä! Ihan sattumaa oikeastaan, sattui olemaan hiljaisempi hetki silloin kojulla ja ajattelin, että voisit olla joku "tuttu" :)