sunnuntaina, kesäkuuta 04, 2006

Ajankohtaista

Tjaahas! Taas on se aika vuodesta
että on aika aloittaa tekemään
joululahjoja.
Jokos muut on aloittaneet? Mitä aiotte tehdä?

Jos joulupukki lukee tätä niin ihan kaikkein eniten minä toivoisin toista lasta. Mutta jos pukki ei sitä voi järjestää (millainen se sellainen pukki on??) niin haluaisin lahjaksi siivoojan (riittäisi kun kävisi vaikka 1-2 kertaa kuussa). Yritän olla sitten tosi kiltti jos joulupukki toteuttaa toiveeni. (ajattelin, että toivominenkin kannattaa aloittaa hyvissä ajoin) ;o)

1 kommentti:

KirsiÄr kirjoitti...

Siivooja on hyvä. Kun vain onnistuisi saamaan jostain ja jos se vielä pysyisi hommassaan. Ainakin isommissa firmoissa vaihtuvuus on niin suurta, ettei ikinä tiedä minkälainen viheltäjä oven takana on. Vuoden verran meillä kävi sellainen nelikymppinen Sirpa, joka oli oikea aarre. Sitten hän alkoi opiskella ja jäi pois hommista.

Minä ajattelin, että josko suku jotenkin saisi kulutettua kaikki nuo mun pakkomielteessäni kutomat sukat. Siinä siis joululahjavalmistelut tähän mennessä.

Niin ja vielä yks juttu: Sinähän et muistaakseni ollut edellisessä Stockan neuletapaamisessa. Siellä siis sovimme neulovamme julkisesti KIP-päivänä 10.6. Koskipuistossa, siinä teinirannalla (Cumuluksen ja Rosson puolella). Kais tuutte? Lapsille on lähellä ainakin Pikku Kakkosen puisto.