perjantaina, kesäkuuta 16, 2006

Ihanaa ja anteeksi!

Tänään oli IHANA päivä!! Kunhan sain lapsen kiristettyä ja uhkailtua (säästin lahjonnan) pukemaan päälleen aamulla, päivä on ollut ihana! 4½ Vee srk:n kerhoon 3 tunniksi ja siksi aikaa istumaan, juomaan kahvia ja turisemaan niitä näitä! Ah!

Kahdelta lähdimme Leidien Rehu-Retkelle Lempäälään. Että oli mukavaa!!! 3 naista ja 4½ Vee. Suosittelen lämpimästi Haikalaa (monivuotisia kasveja; puita, pensaita ja perennoja) ja Ojanperän kukka- ja puutarhaa (kesäkukkasia, perennoja, käsittämättömän kokoisia amppelikukkia 18e, yrttejä, tomaatteja, amppelimansikoita). Päivä vielä kruunattiin kahvittelemalla Villa Hakkarissa, nam!

Ja mitä ostin? No vaikka mitä! (ja meillä ei siis ole pihaa, asumme kerrostalossa) Mm: kirsikkapuu !! , kolme keltaista (Haikalan oma) vadelmaa, 1 musta vadelma, muutamia kivikkokasveja, massiivinen amppelimansikka..
Pitää vissiin viedä huonekalut pois parvekkeelta että kaikki rehut mahtuu sinne ;o)

Arpajaispalkintoja en VIELÄKÄÄN ole saanut vietyä postiin asti...tai siis homma on jäänyt kiinni pakkaamisen kohdalle...(minen löydä helpostikuoria). Niin, että ANTEEKSI!! Koetan saada viikonlopun aikana pakattua

Ei kommentteja: