tiistaina, kesäkuuta 13, 2006

Hjördis

Koska varsin massiivinen ahterini jo oli aseteltu työtuolille ja kalenteri sattui olemaan yli 2 metrin päässä...pyysin miestä lukemaan sunnuntaiset nimipäiväsankarit. Uusimmalle maskotille piti nimi nimittäin saada. Impi ei minusta käynyt koska sammakot on poikia, mutta sitten jäi toiseksi vaihtoehdoksi Hjördis. Sanoin miehelle, että "se on ihan tylsä nimi, pakko kai sitten on käyttää sitä Impiä...no voihan se sitten kai olla tyttökin". Tähän mies oli ehdottomasti mieltä että Hjördis ei ole lainkaan tylsä (päiväkodissakaan ei takuulla tarviis laittaa sukunimen ensimmäistä kirjainta kun varmasti ei olisi toista).
Joten hyvä yleisö, saanko esitellä:

(Impi) HJÖRDIS!
Liukas sammakko, velmu mieleltään
ja jalo luonteeltaan.

Kuvassa myös sunnuntaina tekemäni puuvillapipo. Hjördis ei ainakaan vielä ole kiinnittynyt pipoon ja kyselisinkin nyt mielipiteitä, laitetaanko pipoon impi Hjördis
vai....


Vieno-kukkanen?
No kukkanen ei tulisi ainakaan juuri tuohon kuvan osoittamaan paikkaan vaan hieman alemmas...mutta se ei nyt ole olennaista vaan se, kumpi koriste laitetaan?

Tatta-da-DAAA!!
Yksi FO!!!
(rumat) vauvan tossut, joista vielä puuttuu silkkinauhat (kun ei ainakaan etsimättä löytynyt kotoa). Lahjoitan johonkin hyväntekeväisyyskeräykseen...vauva kun jo kohta täyttää 5 v...

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihana Hjördis! :) Mie laittaisin tuon suloisen Hjördiksen kyllä siihen pipoon :)

Anonyymi kirjoitti...

Hjördis, ehdottomasti Hjördis! Sammakot on ihania =)

Villasatu kirjoitti...

Kyllä se Hjördis pitää olla...

t. Sammakkofarmari (lampi täynnä nuijapäitä) -onkohan siellä Hjördiksen serkkuja?

Anonyymi kirjoitti...

Tää äänestää kans Hjöördistä :).
Hjöördis on kiva!

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja unohtui äsken mainita, että varpaanvälit on nyt koekäytössä. Kerron sit koeajon jälkeen, miten kävi. Tänhetkisen tilanteen mukaan ne varpaiden yli tulevat osat sais olla vaikka vähän pitemmätkin, ehkä..

Elina kirjoitti...

Yksimieliseltä kuulostaa, sillä kyllä minäkin Hjördiksen kannalla olen. Suloinen kaveri! :)