tiistaina, syyskuuta 12, 2006

Kiitos KaSil's!

Oven takana oli tänään melkoinen yllätys!
Sain tänään KaSil'sin lähettämän kuoren, jonka sisältä löytyi kaksi kerää ihanan punaista pirtin kehräämön lankaa ja kaksi pussia kool aideja!! IHAN LIIKAA sanon minä! Sain ko. tuotteet korvauksena siitä, että tein muutaman mato-toukan Tytölle. Oli puhetta vain, että lähettää jotain _pientä_ maksuksi toukista.

Kiitos, kiitos!!!! Epäilen vain, että paketti on tullut väärään paikkaan (toivon tietenkin ettei!). Lanka on BTW täsmälleen samaa sävyä kuin talvitakkini, sattuikin!

Miten voikaan olla näin KAMALAN VAIKEAA laittaa kuvia? Milloin on kamera häviyksissä, milloin johto, milloin laturi. Sitten kun kaikki on tallessa ei riitä valaistus tai ei toimi kuvankäsittelyohjelma tai toisella kertaa toimimatta jättää kaapeli tai välillä kone kaatuu kokonaan ja välillä (aika usein BTW) blogger ei suostu yhteistyöhön (ainakaan kuvien osalta).
Tänään vuorossa välikaapeli. *huoh*

Ja minä kun heti kotiin päästyäni riuhdoin kauniin kuoren auki, ihastelin aikani ja kuvasin kuoren sisällön heti auringon paisteessa. No nyh ei sitten (taaskaan) kuvia, *huoh*!

Ei kommentteja: