perjantaina, syyskuuta 01, 2006

Olipa mielenkiintoinen päivä!

Aamulla nariseva ja valittava poika päiväkotiin, ei kuulemma halua sinne.

Hämeenlinnaan haastatteluun ysin pintaan. Haastattelussa meni hyvin ja oli hauskaa. Koska sen haastattelu nyt sattui olemaan kampaamo S:n naapurissa, kävin pesemässä siellä (kampaamossa) vielä yhden ikkunan joka jäi pesemättä aiemmin.

Läksin siitä ovesta tiukasti oikealle. Kääntyessä huomasin "parkkipirkon". Pirkko käveli perässäni. Vähän matkaa ennen autoa napsaisin oven auki (pois lukosta). Ja pirkko käänty takaisin. Huh! Vähältä piti! (eikä aika ollut vielä ylittynyt kun vasta 20 min) ;o)

Shoppailin vähän ja ajelin kotiin.
Kolmelta oli erittäin mielenkiintoinen suunnittelupalaveri! Tästä aiheesta vielä tullaan kuulemaan!

Käsi ylös, kuka tykkää putkirempasta. (täälä on kädet penkin alla) Eikä meillä edes ole kovin kamala tilanne, meillä tulee vettä ja sähköä (ainakin tällä hetkellä, molemmissa on kyllä ollut katkoksia). Mutta on rasittavaa kun kaikki tavarat "kodinhoitohuoneesta" nyt seilaa eteisessä.

Illalla isä tuli jeesamaan tuon kodinhoito"huoneen" pöytälevyn kanssa ja kerkisimpä vielä värjäilemään lankojakin.

Poika sai hirveän kilju-raivo-väsy-nälkä-kohtauksen siitä, etten antanut hänen syödä ruokaansa olohuoneessa. BTW, ei muulloinkaan saa siellä syödä, nyt vaan veti asiasta ämpärillisen herneitä nenuunsa. Raivos asiasta tunnin verran, nukahtikin välillä ja jatkoi herättyään (tai kun minä herätin...klo 18.30 ei ole yöunien kannalta mitenkään hyvä aika nukkua päikkäreitä..). Mistähän tuo on tuon tempperamenttinsa perinyt?

Ja muuten..
pääsin sinne kurssille minkä haastattelussa kävin tänään.
Maanataina klo 9.00 sitten ahertamaan.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut!

Tikrunmami kirjoitti...

Onnittelut onnistuneesta haastattelusta!

Ja tuo 5v-raivari kuulostaa niiiiiin tutulta! Joku opus väittää, että 5v ikä on seesteinen, mutta ei se ainakaan meillä näy.

Arteeni kirjoitti...

Onnea!!

kuka lie kirjoitti...

tikrun mami:
mistä sitä kirjaa saa? Käyn heti lainaamassa/ostamassa ja luen 5 Veelle. Jos ei reppana tiedä, että pitäis olla seesteinen. ;o)

muoriska kirjoitti...

Onnittelut kurssille pääsystä.

Ja mikä ikä lapsella sitten on seesteinen??? ei 1v. ei 2v... ja ehkä sitten kun lapsi on siinä iässä että alkaa saamaan kansaneläkettä...ehkä sitten on seesteinen. Huok.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut!

Tiina kirjoitti...

Sun huivi Susannalle on ilmeisesti hyvässä vauhdissa! :)(älä hukkaa sitä postiosoitetta, hih!)