perjantaina, syyskuuta 15, 2006

Kitinää ja narinaa!

Yleensä olen kovin positiivinen ja iloinen.
Tänään olen tai ainakin olin iloinen ja tarmokas.
Aamulla kävin kampaajalla ja nyt olen hyvin, hyvin iloinen uudesta lookista (lainatakseni erästä eilispäivän sanaa: I'm really, really, really happy!).

Aamulla jopa heräsin ennen kelloa ja ponnekkaana laitoin lakanat pesuun yms.
Päätin, että tänään on SE PÄIVÄ!

Ehei, mielessä ei ole mitään K-18, juttuja vaan komeroIDEN siivoaminen.
No, kampaajalta tultuani aloitin komerosta nro 1. Siellä on hmm...vähän tavaraa...sinne on hmm.. vähän työnnetty kuljeksivaa roinaa kun joku on yllättäen tullut kylään tms. Nyt olen siinä vaiheessa että
-komerosta on nosteltu lattialta laatikot ja irtotavarat pois
-ne tavarat on nyt eteisen ja/tai olohuoneen lattialla
-tekis mieli lähtee KUNNOLLA kaljalle (ja HUOM! minen edes juo kaljaa, siideriäkin menee vuodessa ehkä 2 pullollista).

Ihmettelen pikkuisen suuresti miksi
-sitä roinaa on pitänyt kerätä noin
-miksi se kerätty roina on pitänyt vain työntää ovesta sisään
-onko muilla tälläisiä hirviökomeroita
-miten olen komeroa rakentaessa voinut kuvitella että neulelankani voisivat mitenkään mahtua sellaiseen kankaiseen pyykkikoriin, jonka tilavuus on noin 12 litraa
-millainen on voinut olla ajatus silloin kun komeroon on laitettu talteen esim. vaalikampanjamainos (edustettuna puolue, joka ei TODELLAKAAN, ole hyvin lähelläkään omaa puoluekantaa)
-miksi Tupperware jälleenmyyjän kassi on edelleenkin siellä purkamattomana vaikka toiminta on lopetettu aikoja sitten (siis aikoja sitten tarkoittaa ettei ainakaan kahteen kesään ole yhtään esittelytä pidetty)
-osa roinasta menee myyntiin/roskiin, mutta mitä ihmettä teen loppujen kanssa
-miksi langat on tungettu komeroon ostopussissaan -> melkein jätesäkillinen muovipusseja tuli kun tyhjensin langat pussaista)
-kukakohan siivoaa ne loput komerot? (en minä ainakaan!Kiitti vaan.)

Ajattelin, että teen tilaa sinne niin paljon että saisin mahtumaan sinne kaikki (siis huom! KAIKKI lankani), mutta aika huonolta näyttää..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Joo, tutulta kuulostaa, mutta nyt (tai sitten kun olet "siivonnut" (lue: työntänyt tavarat takaisin)) voit lohduttaa itseäsi, että tällaista hepulikohtausta ei sitten tarvitse saada uudestaan ainakaan vuoteen tai kahteen tai viiteen....