maanantaina, syyskuuta 25, 2006

Vaiherikas viikonloppu..

Toimunpipo
Perjantaina aamu alkoi melkein täydellisesti, laps näytti kaikki kykynsä temputtelussa, suihkuun mennessä ei tullut lämmintä vettä, lämmitin vettä kattilassa ja menin pesulle, hanastakin tuli jo lämmintä. Ilahduin kovasti. Vein lapsukaisen hoitoon ja hain kotoa matkakamppeet (en kerinnyt ottamaan mukaan ensimmäisessä lähdössä kun muutoin lapsi ei olisi kerinnyt aamupalalle). Ajoin tuhatta ja sataa Ikeaan...paitsi että olin itseäni huomattavasti (muka) nokkelampi ja ajoin ohi ja ajattelin nokkelana, että pitää pyrkiä Turkuun päin. Virhe. Ei pidä, sitä paitsi motaria pitää ajaa piiiitkästi ennen kuin pääsee palaamaan takaisin päin (olen sen verran arka, etten uskalla vetää uukkaria motarilla). Ajelin sitten jotain pientä tietä Ikeaan päin (Ruskeasuon liittymästä). Onnistuin löytämään päämäärän kätevästi ja shoppailin kaverin ja kaverin miehen kanssa (*vilkutuksia* Kiitos seurasta!!).

Seuraava päämäärä oli Menitan outlet Soukassa. Tulostin kotoa lähtiessä ajo-ohjeet kun ei ollut mitään hajua miten löytäisin perille. Ohje oli hmmm...erikoinen..: "aja 280m Espoontietä, tee U-käännös ja aja 360m" sitten piti kääntyillä muutaman kerran ja päätyä sitten taas uudelleen Espoontielle. Tulostimen värikasetit oli vähissä ja kartoista ei saanut mitään selvää...paitsi siitä mustasta viivasta. Nooo...siis pääsin hyvin Länsiväylälle asti josta ohje neuvoi ajamaan Helsinkiin päin. No minähän ajoin ja päädyin Munkkisaareen. Päättelin, että tais mennä nyt jotain pieleen. Käännyin takaisin ja suunnistelin mutuna takaisin Ikean kulmille ja sama toistui toisenkin kerran. Mainio ohje! Mainio suunnistaja. No tulipahan nähtyä maisemia!
Luovutin Menitan kanssa ja päätin alkaa siirtymään vähitellen kohti lopullista viikonlopun päämäärää; Kalastajatorppaa. Sinne minulla oli kartta, mutta se kattoi muutaman kilometrin säteen hotelista.

Koska jo aiemmin olin nokkelana löytänyt Munkkisaaren, päättelin, ettei Munkkivuori VOI olla kovin kaukana ja ajelin edes takaisin etsimässä jotain kartalla näkyvää kiinnekohtaa. Eip löytynyt. Mutta löysin kyllä Olympiasataman, tiedän nyt myös missä on Viking Line:n-, Siljan ja Tallinkin satamat. Olympiasatamassa kävin urkkimassa kartalta oivan reitin hotelille. Kirjoitin mitä katua pitkin ja milloin kääntyä minnekin suuntaan.
Ei tiennyt Eniron reittipalvelu eikä Olympiasataman seinäkartta, että on autoton päivä ja katuja on "katkottu". Eipä reittini pitänytkään. Great! Olin jo aiemmin koettanut soittaa kaverilta ajo-ohjeita, mutta mokoma oli töissä. Mies oli ajamassa töistä kotiin ja ei siten netin luona. Päätä särkee ja ottaa muutenkin päähän!!
Onneksi mies kotiin päästyään pääsi auttamaan ja löysin aika lähelle. Kiitos!!
Suljin puhelimen kun jo olin kerran nähnyt kyltin. Ajelin ja ajelin, kunnes Otaniemessä päättelin, että jotain meni nyt kyllä taas pieleen.. Onneksi kaveri soitti ja ohjaili perille. Kiitos!

Itse viikonloppu oli ihana! Ruoka hyvää ja seura hauska. Sinänsä perjantain ohjelman sisällön koin vähän tyhjäksi, olin kaivannut paljon konkreettisempaa tietoa. Onneksi Tuula Tamminen sunnuntaina infosi huomattavasti enemmän.

Lauantain aamupalajärjestelyt ontuivat pahasti. Luulisi, ettei ko. hotelissa ryhmämme ollut ensimmäinen kokoluokassaan. Linjoja olisi pitänyt olla useampia (harmi, että tämä taisi johtua vain siitä, että tilan arkkitehtuuri ei sitä sallinut), tai ainakin jotain jonotus ohjeita olisi pitänyt olla (esim. nauhoin tms.).

MLL-väki on kyllä uskomatonta!!!
Kiitos seurasta, jos joku läsnä olleista sattuisi lukemaan tätä. Olisi tietenkin kiva tietääkin, jos näin on.

Tilaisuuksien aikana synnytin yhden kokonaisen ja yhden puolikkaan pupun ja toivottavasti sain toimintaan asti innostettua muutamia kokoustajia.
Kuvia pupuistani tulee, jahka saan kaikki pääteltyä (se on se kamalin osa..).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs MLL:n juttu Kalastajatorpalla nyt oli? Vuosi sitten juhlittiin siellä LNP:n 25v ja lastenhoitoringin 30v synttäreitä. Ruoka oli silloin todella pahaa (Ritarisalissa tms söimme kolmesti viikonlopun aikana), mutta aamupala taas aivan mahtava, eikä sen järjestelyissäkään ollut ongelmaa! Ja oli meitä silloin joku parisataa..

Anonyymi kirjoitti...

MLL:n porukka on kyl kivaa... Oliko siellä nyt ne puheenjohtaja päivät? Meillä on mahtava porukka täällä lapissa ja täältä oli varmaan hyvä edustus siellä Helsingissä.