maanantaina, toukokuuta 08, 2006

JEEEE!!! *tuulettaa*

Jipii!!!! Elämä hymyilee!
Aurinko paistaa, lapsi leikkii itsekseen ja viihtyy erinomaisesti, tietokoneen toiminta pelastettu (*äsken kaatui, sain toimimaan, kaatui, sain toimimaan* toista *-* kierroksen loppuun asti. Korjautui sillä, että hain toisen läppärin johdon tähän. Kyllä sitä blondillakin välillä välähtää!) ja LÖYSIN villatakin ETUKAPPALEET!
Löysin myös alkuperäisen lehden, johon olin tehnyt muutoslaskelmat. Eikä siinä vielä kaikki, kaupan päälle saat...eiku.. näiden kanssa samassa piilossa lymyili vielä kaksi kerää takin lankaa. Kuulkaas, näyttäisi siltä, että saattaisin saada sittenkin tämän villatakin tehtyä ihan valmiiksi asti! JEE! Onkin sitten ihka ensimmäinen ITSELLENI tekemä isompi neuletyö, tätä ennen olen tehnyt ala-asteella 1 kierrepipon ja tänä talvena yhdet sukat...Mitään muuta en olekaan sitten tehnyt itselle, aina muille vain. Vai lasketaanko se itselle tekemiseksi, että otin omaan käyttöön myyntiin aiotun pipon ja tumput? Oikeastaan tein ne myyntiin tilaisuuteen X, mutta niitä ei silloin kukaan ostanut- niinpä otin omaan käyttööni.

Kuvassa tarkkaavainen saattaa huomata kaksi kerää lankaa Ö. Niistä vihreä on sitä, mitä oli aiemmassa postauksessa olevissa palatossuissa...siis se kadonnut väri löytyi sittenkin. Eli palatossutkin saanen tehtyä valmiiksi...kunhan keksin millä puikkokoolla on tehty ensimmäinen...ja lasken silmukkamäärät. But, no hätä!

Sitten tähän...mitähän tästä nyt sanoisi.. on tehty kä-ta aikaan koneella jostain puuvilla(?) langasta. Koko on ok, neulos on ok. Mutta jokin tökkii. Itseasiassa tämä on kai periaatteessa valmis, muttei ole sitten kuitenkaan. Päätelty ja ommeltu on, mutta..

Ei tätä tälläisenään voi käyttää (ei edes yöllä, nyt on öisinkin jo niin valoisaa). Ehkä pienennän kädenteitä olkasaumasta sisään ottaen. Pitää miettiä. Helma liepottaa, mutta ehkä saattaisi asettua jos prässäisi (?). Neiti-Näppäränä olen tehnyt aivan etukappaleen alussa virheen (yhden "pudotetun" silmukan sijaan yhdessä kohden on kaksi vierekkäistä "pudotettuna"). En tiedä vielä korjaisiko mokan silmukoimalla vai korostaisiko mokaa niin, että näyttäisi siltä kuin olisi tarkoituskin olla niin.
Ideoita saa tarjota, itsellä on aika vähissä.

Ei kommentteja: