torstaina, toukokuuta 18, 2006

Kevennyksiä, ei kavennuksia

Toimunpipo
Ei ole juuri puikoja kerinnyt käsiin ottamaan kun on kaikkea muuta järkättävää niin. On leiriä, synttäriä, häätä, kestejä ja kutsuja, kokouksia ja vaikka mitä!

Vauvan nutun takakpl tekaisin kuitenkin toissapäivänä ja eilen etukappaleet. Kuvia niistä ei vielä kannata editellä.

Muutamia kevennyksiä päivään (jos ei kiinnosta "lasten suusta"-jutut, voi skipata):

Meillä oli eilen vieraita ja koira laitettiin työhuoneeseen siksi aikaa. Kun me ja vieraat lähdimme ulos, päästin koiran pois "vankilastaan". Vieraat lähti ja tulimme sisään, makkarissa odotti "iloinen", nestemäinen yllätys meidän sängyssä. Mitään ajattelematta kerkis suustani lipsahtamaan: "Hemmetti! Koira on pissannut sänkyyn!". Aloin keräämään pyykkiin petivaatteita ja 4½Vee meni huoneeseensa. Sieltä kuului myös "HEMMETTI! Ne vieraat on sotkenu mun huoneen!". Ikävä pistos tuntui rinnassa, mistähän on oppinut tuollaista kielenkäyttöä. Kerrottakoon vielä, ettei ne vieraat oikeasti ole sotkeneet, huone on paremmassa kunnossa kuin 4½ Veen jäljiltä.

Keräsin tavaroita myyntiin kirppikselle. Mukana oli yksi satukirja. Sen puitteissa:
-Hei äiti! Sä oot laittanu tän hinnaks KOLME euloo!!! Ei KELLÄÄN oo niin paljon lahaa!! Meiän pitää tehä tähän uus hinta, halvempi hinta-nii, että joku voi ostaa tän. Annas ny sitä kynää, mä teen"
(BTW, jos jollain sattuisi olemaan niin paljon rahaa, kirja on yhä myynnissä..)

Telkkarissa oli nainen ja mies, jotka näytti kovin rakastuneilta. Kysyin 4½Veeltä, että onkohan nuo rakastuneita.
-joo
-kehes sinä olet rakastunut
-no suhun äiti ja Satuun..ja kaikkiin sun kaveleihin, ne on ihania!

1 kommentti:

juuli kirjoitti...

Krista hei! Kutsuni FUFOon meni vanhaksi ennenkuin ehdin aloittaa postauksen. Nyt ehtisin, jaksatko lähettää kutsun vielä kertaalleen?
Kiitos etukäteen!