lauantaina, toukokuuta 13, 2006

Kesäkassin kuvia

Mulla sitä riittää ihailtavan paljon mielikuvitusta noihin otsikoihin.. ;o) No korvaan puutteen siinä kohden sitten suurella määrällä kirjoitus virheitä.
Mutta siis...kuten otsikossa mainitaan, kuvia kesäkassista. Se on siis edelleenkin melkein valmis-vaiheessa (lue: ei kannata kysellä/mainita että olisko kesken..) Kassi on mitoitettu niin, että siihen mahtuu litran maitopurkki nippa-nappa+ jonkin verran muitakin ostoksia. Tai siihen mahtuu kasa lehtiä/kirjoja. Näissä kuvissa (ja oikeassa elämässäkään) kassissa ei vielä ole vuoria ja vetoketjua-mutta ne on tulossa siihen (joskus). Kahvat oli kuvatessa siinä kassin vieressä, mutta eipä niitä kuvissa näy (pakko oli tehdä aika tiukkoja rajauksia, ettei olis näkynyt miten sotkuista taustalla on..). Pohjalle varmaankin kannattaa laitta joku levynpalanen jotta ei ala "roikottamaan" ikävästi (?).

Tästä kassista tulee muuten jollekin synttärilahja lähiaikoina...(niin, että oikeastaan pakko saada valmiiksi..) Sit kun vaan löytys joku, joka ompelis...

1 kommentti:

Nimuel kirjoitti...

Urheilullisen ja keväisen näköistä neulepintaa!=)