maanantaina, toukokuuta 08, 2006

Kesäpipo

Tampereen neuletapaamisessa aloitettu pipo, materiaalina bambu-puuvillalanka(70/30%) . Lanka on minulle ihan uusi tuttavuus, ostin Tapion kaupasta.
Neuloessa ainakaan ei juuri eroa puuvillalangasta, hinta vain on korkeampi. Tuntuu aika pehmeältä tämän pinta, saas nähdä kuin nyppyyntyy.

Tuossa alemmassa kuvassa näkyy kavennukset. Letit, mitkä kulkee kavennuskaitaleen päällä, ei näy. Ja tuo reikä pipon päällä johtuu siitä, ettei pipoa ole päätelty, lanka on vain vedetty sisään.
Malli on todella yksinkertainen ja keksin sen ihan itte ;o) (yksinkertaisesta päästä yksinkertainen malli..).
















Monet on kehuneet vohvelikahvilaa Tampereella ja pitkään on ollut aikomus käydä, ei vain ole tullut lähdettyä. Tänään jätin auton parkkiin, kävelimme neuletapaamiseen ja jotenkin vain jäimme vohvelikahvilaan. Ei turhaa ole kehuttu! Ihania vohveleita. Mikähän siinä on, että muiden tekemänä on aina parempia? Oishan meillä omakin vohvelikone.. Söimme 4½ Veen kanssa jätskivohvelit -kilpaa auringon kanssa (mokoma teki kaikkensa sulattaakseen meitin jäätelön). IHANA ILMA!! Ja sitten siitä muutama loikka Runoon neuletapaamiseen =o) Kiitos kaikille mukavasta seurasta!

Lopuksi vielä muutama kuva Wow-huivista. On pörröinen lanka...ei tullut ihan minun suosikkia tällä ensimmäisellä kerralla. Onhan tässä omat hyvätkin puolensa..12 puikoilla tulee super nopeasti valmista!

4 kommenttia:

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävä väri ja tyrmäävä malli! Well done!

KirsiÄr kirjoitti...

Älyttömän nopeaa kudontaa. Voi olla että sinutkin etukäteisdiskataan tulevista (?) Tampereen nopein neuloja -kisoista, joita suunnittelimme vielä neuletapaamisen lopuksi. Annelle luotin oma pitsineulontaa silmät suljettuina selän takana -tasoitus.

Ja lapsonen on ihan gentlemanni aina näissä tapaamisissa. Terkkuja!

Helmis kirjoitti...

Haastoin sut!

kuka lie kirjoitti...

Oi kiitoksia mysteryknitter!!

Heh Kirsiär! Vai diskataan jos saa neulottua pienen pipon (50g lankaa) illassa. ;o)
Ei ole vielä huima tahti minusta.
Ja tuosta gentlemannista...hhmmm...perin
kohteliaasti sanottu, kiitos. Vaikka tällä kertaa ihan hyvin käyttäytyikin, on niitä ollut huonompiakin käynyntejä.. Ehkä nyt auttoi, että älysin ottaa mukaan Paavon (Playmobile-kuningas)ystävineen.

Helminallen haasteeseen vastattu ja laitettu eteenpäin