sunnuntaina, toukokuuta 28, 2006

Uudestaan, uudestaan!

Naapurin neitokaisella oli synttärit tässä vähän aikaa sitten..kutsussa sanottin, että synttäreille sallitaan prinsessan/prinssin asu. No poika ei suostunut siihen prinsessa asuun, mutta tälläsen prinssin asun hyväksyi.
Vyölle tosin olisi pitänyt saada miekka tai pyssy. Selitin, ettei sellaisia voi ottaa tyttöjen synttäreille..pitkin hampain ja vuolain selityksin hyväksyi (selitykset sisälsivät mm. seuraavia sanoja: vihollinen, pelastaa, neito, mitenkä-minä-sitten-voin, no sitten, se-on-sitten-sun-syy-jos...)


Tarvikkeet:
kauluspaita, 2 m pitsiä, 30 cm kultakangasta, 5 kultanappia, valkoiset caprit, noin 60 cm punaista satiinia, valkoista karvaa pätkä, muutama pieni pätkä mustaa hahtuvaa, noin 50 cm silkkinauhaa, valkoiset sukat, tiimarin kruunu+timantteja ja kimalleliimaa.

Ja tytöt tykkäs!

Samainen "prinssi" itki tänään korvaansa. Korvia piti putsata "kolmella topsilla, ei ne muuten tuu kunnolla puhtaiks" ja silti kipu oli kova. 4½ vee makoili sängyllä (ja valitti). Kysyin saako lohdutukseksi silittää poskea. Vastaus tuli kipakasti:
-"mee nyt siitä äiti! Ei tähän auta kun lääkäli tai jäätelö!"

Lääkäri onneks auttoi. Ja jäätelö.
Kyselin puhelimessa mitä se lääkäri sanoi hänelle, mutta kuulemma ei ollut sanonut mitään, antoi vain lääkkeen joka maistuu "kalkilta"(Lue:l=r). Aika tylyä käytöstä minusta lääkäriltä ;o)

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Vaude mikä hurmuri! Tätä kuvaa kannattaa näyttää sitten muutaman vuoden päästä tytöille!

kuka lie kirjoitti...

Arvaat varmaankin, että varmasti näytänkin ;o)