maanantaina, toukokuuta 08, 2006

Surullisen noloja tunnustuksia

Tässäpä muutama ufo lisää..
Kuvassa 1:
Jättiläisen puuvilla kynsikkäät, raadin mielestä kiistetta äärettömän rumat, täysin väärän kokoiset kenenkään käteen. Lisäksi langat on käytetty muuhun käyttöön jo varmaankin 10 vuotta sitten. Säilytyksen syy tuntematon.
Jos pystyy purkamaan, puretaan, muuten laitetaan roskiin sellaisenaan. Lankojen jälleenkäyttöarvo: olematon-saattaa mennä tälläisenään tuhottavaksi..vai tekiskö koiralle pallon (ompelis aukot kiinni jä täyttäis). -juuu, ei!

Osaako kukaan arvata mikä tämä kuvassa 2 oleva teos on?

Vinkkinä kerrottakoon, että se on tehty neulekoneella käsi- ja taidekoulussa. Lanka on jotain villalankaa (saattaa olla sekoite). Ja näitä pitäisi olla kaksi...muttei ole...eikä lankaakaan..eikä samanlaista neulekonettakaan..

Mitähän tälle yhdelle tekis???

Näitä on mahdoton laittaa nolous-järjestykseen, mutta tämä olisi listan kärkipäässä.
Voiko olla nolomman näköistä sukkaa? Ihan itse kyhäelty malli, levennelty miten sattuu (näkyy muuten ihan hyvin missä on levennelty..ei mitään huomaamattomia lisäyksiä), typerä raidoitus ja kruununa letti jalan päällä. Tarviiko edes mainita, että langat on käytetty jo johonkin muuhun.. Ikää teoksella on yli 10 vuotta...ei suotta ufoutunut...mutta miksi on pitänyt säilyttää näin pitkään???
Mitä tälle tapahtuu? Puretaan.




Tämä on tuoreempi ufo, ikää alle vuosi. Mutta edistystä tapahtunut..ei yhtään. Tähän on tehty yksi korva..joka ei ole tietenkään samassa paikassa kuin tämä pipo... Toinen korva pitää tehdä ja molemmat ommella kiinni. Tehdään...kunhan se toinen korva löytyy...muuten ei voi tehtä toista korvaa...korva on tehty omasta päästä...ja kuka muka kirjoittaa ohjeita ylös. Sellainen on niitä varten, jotka ei viitti laskea silmukka silmukalta työn etenemistä. ;o)
Tässä on palatossu...tai se, mitä siitä on tehtynä. Yksi (vihreä) kolmesta langasta on loppu, muita olisi..
Pitäis laskea silmukat ja alkaa vain tekemään toinen...kai ne kaksi ruutua vois olla erivärisiäkin(?).
Kohtalo: tehdään toinenkin..joskus..

1 kommentti:

KirsiÄr kirjoitti...

Veikkaus: kuvassa kaksi on Haukkaava Hauki.