torstaina, toukokuuta 04, 2006

???Kolmiohuivin koko????

Minkähän kokoinen kolmiohuivi olis sopiva noin L-XL kokoiselle naiselle?
Huiveihin ei tietenkään ole olemassa eri kokoja, mutta onhan se nyt totinen tosi, että kokoa XS olevalle riittää huomattavasti pienempi huivi kuin XXXXL kokoiselle hlö:lle.

Niin, että sattuisikohan joku huiveja neulonut osata sanoa, minkä pituinen huivi voisi olla ok? Lankana on Kid mohair ja silmukoita tällä hetkellä yli 200. Leveyttä en saa mitenkään kätevästi mitattua, mutta jos joku osaisi vinkata paljonko olisi sivujen pituus ja/tai huivin korkeus. Mallina on Ziinan kevät.

Kiitän jo etukäteen mitä kauneimmin! Huivistani on tulossa kuvia, jahka The Joku ottaa sellaisia.
Pipo-elämänvaiheeni näyttäisi olevan väistymässä Huivi-elämänvaiheen tieltä. Mielessä on jo valmiit ja varmat ideat kolmeen seuraavaan huiviin...ja muutamiin seuraaviin on jotain hajanaisia ajatuksia/idean poikasia.

Jaa mitkä ufot???? Onko mulla sellaisiakin?? -Näää

2 kommenttia:

Ziina kirjoitti...

mittasin riikinkukkohuivin ja se on 110 cm korkea ja 240 cm leveä, pingotettuna. Se koko riittää varmasti isollekin naiselle koska ulottuu minua polviin asti(minulla pituutta 161cm).

kuka lie kirjoitti...

Kiitos Ziina! Itseasiassa jo hätäpäissäni päättelin huivin- lanka loppu. Nyt vois vain todeta, että sen pituinen se sitten. ;o)
Olis pitänyt sittenkin ostaa se kolmaskin kerä mitä suunnittelin. No, kai tämänkin kokoinen johonkin käyttöön riittää.