lauantaina, toukokuuta 27, 2006

Pipoja pipoja pipoja pipoja...

Arvatkaa mitä!
Olen tehnyt pipoja =o)
Raidallinen pienen ihmisen pipo.
Lanka ohutta puuvillalankaa (en muista mitä, mutta Tapion kaupasta voi kysellä).
Malli omasta päästä ja puikot jotkut aika pienet (meillä tehdään aika tarkoin ohjein töitä).

Tästä yksivärisestä vihreästä piposta taitaa tulla vielä joku päivä sammakko (kts.http://toimunpipo.pp.fi/MLLpipot.htm sivun aika alalaidassa..). Silmät pitää vielä tehdä..
Lanka on kolminkertainen virkkauslanka (onkohan se nyt sitten Novitan lankaa??).
Malli oma ja puikot noin neloset. Mulla on muuten MONTA puikkomittaria...minkähän mukaan pitäis ilmoittaa puikkokoko? Niiden antama lukema kun vaihtelee yllättävän suuresti (jopa kolmeneljäsosa numeroa).
Tällaisella Sinivihreällä Samos pipolla on myös samanvärinen kaveri. Kaveri on vain niin ujo, ettei hänestä saanut kunnollista kuvaa. Kaveri on tehty aiemmassa postauksessa olleella mallilla (se, jossa oli käytetty bambulankaa). Tämäkin malli on oma. Puikot noin neloset.


Minen oikein ymmärrä (myönnän kyllä auliisti että tyhmä olen) miksi a) tehdään lankaa, joka neulottuna saa työn näyttämään todella huonosti tehdyltä (neuleesta ei millään saa siistiä) ja b) mikä on se valta ja voima joka saa ihmisen ostamaan ko. lankaa?

No siis tässä pipossa lankana Cottonella, puikot ne samat noin neloset (mitä sitä suotta joka pipoa varten etsimään toisia puikkoja..). Malli oma (joo, tosi vaikee ohje: *2 o, 1 n* toista*-*).
Vaaleanpunainen samospipo violetin ilmapallon päällä ;o)
Kuva vain kavennuksista koska sydämille on vielä tapahtumassa jotain ja kuvaan ne myöhemmin. Tästä tulee oikein super-tyttömäinen pipo. Malli oma ja puikot ne nelkut.

Fufoja? Mitä ihmeen fufoja??? Nääh..
Seuraavaks rupeen varmaankin tehtailemaan sukkia..

1 kommentti:

Helmis kirjoitti...

Oi, kivoi pipoi, mutta ihan tuli mullekin mieleen, että ootsä mistään fufoista mitään kuullut?? ;)
Prinssi on kans söde - aika raakaa peliä, jos plinssi ei saa ottaa miekkaa mukaan..:)