perjantaina, elokuuta 18, 2006

APUPUPU haastetta kehiin!

Hyvä lukija!

Punaisella ristillä on käynnissä apupupu kampanja
(vain onko kampanja, käsittääkseni näitä pupuja tarvitaan aina - ei aikarajaa). Asia on niin tärkeä, että
ajattelin, että haastaisin sinut haastekampanjaan.

Näitä pupuja tarvitaan paljon, valitettavasti.
Siksi haasta sinä mahd. moni mukaan tekemään pupuja ja kirjaa ylös tulos (pupuja kpl), kassotaan millainen kasa saadaan aikaiseksi. Laske siis omatekemäsi + haastamiesi henkilöiden/yhteisöiden tekemät yhteen. Jokainen sinun haastamasi voi myös itse haastaa samoin perustein, hän laskee omat tekemänsä ja haastamiensa tekemät. Haasteen voi ottaa vastaan vain yhdeltä suunnalta.
Lasketaan tyyliin: "Anu Auttaja: omat 8, haastetut 39= yht. 47"

Tarvitaanko voittajalle aineellista palkintoa?
Riittääkö hyvä mieli?
Tehdäänkö oma blogi?

EDIT:
lisäsin tuon spr:n linkin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukana ollaan.
Mulle ainakin riittää hyvä miäli ja auttamisen ilo lisättynä lankojen iloiseen kulumiseen :D.

mursuliina kirjoitti...

heips! pahottelen, että kesti näin kauan, mutta ensi viikolla voit odotella ylläripakettia :) ilmeisesti avopuoliskoni ymmärtää meitä neulebloggaajia paremmin kuin aikasemmin tajusinkaan. hän nimittäin on joka toinen päivä vähintään muistuttanut, että joko sä oot lähettän sen arpajaisvoiton, ajattele nyt toinen odottaa innolla sitä pakettia ja ravaa joka päivä postilaatikolla turhaan... niin, eli se on tulossa! nyt vasta kannattaa alkaa se ravaaminen :)

kuka lie kirjoitti...

mursuliina: älä suotta panikoi!! Mikäs kiire tässä. Kas kun en tiedä mitä ihanaa on tulossa, en osaa kauheasti edes odottaa. Sit jos tietäsin mitä kivaa on tulossa, olisin varmaankin postipojan raivelissa kiinni, jotta missä pimittää postiani ;o)