keskiviikkona, elokuuta 16, 2006

Palkinto keksijälle!

Tämä ei ole mikään arvonta, nyt on tosi kyseessä!
Se henkilö, joka onnistuu antamaan löytämiseen johtavan vinkin, palkitaan (jotenkin) ruhtinaallisesti!
Hukassa oleva esine:
kameran latauslaite.

Ja jos samalla löytyy Järkeä tai Ajatus, niin saa niistäkin ilmoittaa, palkintoa en kuitenkaan lupaa.

8 kommenttia:

kuka lie kirjoitti...

annem:
tuo kävi kyllä mielessäni, mutta poika ei -asiaa häneltä tiukatessani- tunnustanut ottaneensa.

muoriska kirjoitti...

Jos perheessä on olemassa se kolmijalkainen karvajalka, kannattaa kysyä siltä.. tai toinen hyvä kikka on miettiä mihin itse menisi piiloon jos olisi latauslaite.. ja kolmas vinkki, milloin viimeksi latasit laitteella ja missä tilassa...

(epämääräiset paperi ja vaatekasat houkuttavat latureita.. ne pitäisi oikeastaan naulata seinään kiinni lähelle pistorasiaa.. eivätpä ole sitten hukassa )

Anonyymi kirjoitti...

Minä lähtisin hakemaan... sieltä, minne olet kameran tarvinut latauksen jälkeen. Eli jos oot laittanu sen laukkuun niin se löytyy sieltä missä laukku oli sillä hetkellä... :)

Villasatu kirjoitti...

Mistä tulikin mieleeni että oma latauslaite onkin syytä löytää ennenkuin akku loppuu... Onkohan sulle käynyt niin että kun otit akkua laturista niin sua tarvittiin jossain muualla jonne sitten kävelit laturi kädessäs. Mulle ainakin käy niin useasti, töissäkin :-)

Pia Nore kirjoitti...

annem:n kommentista tuli väkisinkin mieleen oma kokemukseni viime syksyltä (mitenkään tähän aiheeseen liittymättä...) eli jotenkin vaistoni varassa latasin n vuosi sitten kamerani, noin ihan kuin vain varmuuden vuoksi, illalla. Ja kuinkas kävikään: samana yönä lähdettiinkin sitten synnyttämään ja olisi ollut aika kurjaa jos kamera ei olisi ollut ladattuna ja kuvasuvalmiina kun piti alkaa kuvata pientä tulokasta!

Etsipä siis pian laturi, ei sitä koskaan tiedä mitä tärkeää kuvattavaa voi tulla;-)

Unknown kirjoitti...

Been there...

Ei varmaan auta muu kuin etsiä joka paikka ja miettiä, missä perheenjäseniä on matkaillut sitten laturin viime näkemisen. Meillä oli lähtenyt matkalaisen kassiin mukaan ja löytyi 400 kilsan päästä.

Anonyymi kirjoitti...

Kuullostaa ihan meiltä...
Oletko katsonut puhtaan pyykin kasan alta? Niin ja tosiaan niistä paperipinoista. Puhelimen vierestä, tai jääkaapista?
Itse hukkasin toukokuussa kotiavaimeni ja äitini kotiavaimen, vielä en ole löytänyt.
Onnea kuitenkin etsintään

Anonyymi kirjoitti...

Keep up the good work fico score average official rule craps 34 dodge Airport rent a car dubai weather guard roof racks Spam blockers mcafee automatic land rover standorte Homeowner insurance seattle washington Delta goodrem singcommonwealth games Botox surgeon phentermine on line with priorty over night delivery