perjantaina, elokuuta 04, 2006

dääm!

Kyselin aiemmin, josko joku olis nähnyt jossain lasten sormikkaiden ohjetta silleen niin kuin ihan helposti (ettei tarviis ruveta itse laskeskelemaan). Kellään ei näyttänyt löytymän muistilevyltä tietoa, niinpä jouduin nöyrymään ja katsomaan oisko omissa lehdissä.
No ei se oikeesti ihan näin mennyt..
Koetin kyllä etsiä SK lehdistäni, mutten löytänyt. Mutta tuossa äsken kaivellessani matkalle lähteviä lankoja mukaan, löysin kotelollisen lisää SK lehtiä (joo, ne oli oikeestaan siellä-nyt muistan- siksi, että niissä ois jotain toteuttamiskelpoisia ohjeita).
Mutta siis (minä olen just tälläinen Kuopion kautta Utjoelle -kertoja...kestää,kestää..) otin pinon käteen ja IHAN ENSIMMÄISESSÄ oli ohje lasten sormikkaille. Anteeksi että vaivasin.
Nooooo...tällästä sattuu paremmissakin piireissä...sattuuhan? Sattuuhan!?

Huomenna Pojan kanssa Tykkimäelle, jep, jep..
Tulee olemaan "mukava" päivä; eilen vähän operoitiin jalkaa ja toisaalle jalkaan laitettiin kortisonia. Ei pitäs valittaa kun toinen jalka on kyllä kunnossa, mutta kun yhdellä on niiiin hankala kävellä. Noo...otan riittävästi puikkoja ja lankaa mukaan..

4 kommenttia:

Siniset Silmukat kirjoitti...

Tutultapa kuulostaa, joskus etsii jotakin ohjetta hullun lailla joka kolkasta eikä löydy. Sitten, kun istä ei etsi löytää paikan johon sen on siirtänyt sitä varten, että löytäisi sen siitä helposti. :0)

mursuliina kirjoitti...

terveterve! olet voittanut blogini syntymäpäiväarpajaiset! nyt kannattaa laittaa yhteystietosi osotteeseen: mursuliina@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ne löytyy yleensä siinä vaiheessa kun joku on luvannut toimittaa mulle uuden...

Anonyymi kirjoitti...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! » » »